5:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2018 17:00

16.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice otočily duel s Havlíčkovým Brodem


Branky


61. M. Paul , 70. J. Rapouch , 74. M. Paul , 79. P. Lapeš (p.) , 82. J. Čermák - 22. M. Polcar , 53. O. Štědrý
8

Hosté na začátku druhého poločasu vedli již o dvě branky. Po hodině hry byl však vyloučen Hejkal a domácí soiubor pěti brankami zápas otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polcar poslal hosty do vedení

Tasovičtí o víkendu výsledkově nezvládli zápass Vrchovinou a v dalším zápase si chtěli spravit chuť na Havličkově Brodu, který patří k nejslabším týmům na hřištích soupeře. 

 

To se v prvním poločase nepotvrzovalo, jelikož Havlíčkův Brod byl lepším týmem na hřišti. Hosté byli aktivní, vytvářeli si šance a domácí si s jejich hrou nevěděli rady. Z velkého množství šancí se však fotbalisté Havlíčkova Brodu trefili pouze jednou. Ve 22. minutě došlo ke skrumáži před brankářem Konvalinou a po sérii odrazů nakonec skončil míč u nohou Michala Polcara, který střelou z penalty otevřel skóre - 0:1. Tímto výsledkem také skončil první poločas. 

Domácí kanonáda ve druhé půli

Druhá půle začala pro hosty skvěle. V 53. minutě se po centru Peřiny zmocnil míče Ondřej Štědrý a parádně přeloboval Konvalinu - 0:2. Po hodině hry vylešil pozici domácích Paul, který po Rapouchově přihrávce snížil bombou z pravého křídla - 1:2. Chvíli na to uviděl po faulu na Lapeše červenou kartu hostující kapitán Daniel Hejkal a s hosty začalo být zle. Na jejich branku se valil útok za útokem. V 70. minutě bylo vyrovnáno. To se trefil po přihrávce od Lapeše Josef Rapouch - 2:2. O čtyři minuty později už domácí díky Paulovi vedli. Miroslav paul do sítě doklepl pokus Čermáka - 3:2. Pojistku přidal v 79. minutě Pavel Lapeš z penalty, když byl sám faulován Caklem - 4:2. O tři minuty později uzavřel účet zápasu Jakub Čermák, kterého po krásné individuální akci našel Paul - 5:2.

 

Tasovice jedou o víkendu do Polné. Havlíčkův Brod čeká důležitý zápas ve Strání.



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod
Jiří Pabousek (trenér): V prvním poločase jsme hráli krásný kombinační fotbal a domácí jsme k ničemu nepustili. Bohužel jsme doplatili na naši nízkou produktivitu. Zvládli jsme i vstup do druhého poločasu. Po kontaktní brance jsme se sesypali a začal se na nás valit útok za útokem.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - L. Hrazdílek [-] , R. Švarc [-] , M. Paul [-] , M. Garčic [-] (77. R. Lapeš [-] ) , J. Rapouch [-] , P. Horáček [-] , M. Rygl [-] (59. P. Lapeš [-] ) , M. Blahoudek [-] , Z. Mička [-] , J. Švejkar [-] (54. J. Čermák [-] )

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - L. Pártl [-] , M. Cakl [-] , K. Svoboda [-] , D. Hejkal [-] - P. Bartok [-] , J. Henek [-] (67. D. Henek [-] ) , O. Štědrý [-] , L. Peřina [-] - M. Polcar [-] , M. Veselský [-] (83. J. Pabousek [-] )

ŽK: 58. J. Čermák , 77. M. Paul , 79. R. Lapeš - 20. L. Pártl , 44. P. Bartok , 52. J. Henek , 65. J. Kubát . ČK: 62. D. Hejkal .
Hráči zápasu: M. Paul , P. Lapeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejtasa Simon - MAYER Jan, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Rychetský
Tip experta: výhra domácích

Tasovice využijí domácího prostředí a odčiní prohru s Vrchovinou a zvítězí.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích