1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

14.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ždírec doma nestačil na Rosice


Branky


0

Tři body podpořené dobrým výkonem získali ve 14. kole fotbalisté “A” týmu Slovanu, kteří zvítězili ve Ždírci nad Doubravou 3:1. Rosičtí se díky tomu posunuli na 2. místě tabulky divize D.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 5. minutě pronikl po pravé straně do šestnáctky Slovanu Klimeš, jeho přihrávku ale žádný ze spoluhráčů netrefil. Rosičtí poprvé ohrozili Bartaloše v 15. minutě, Vaňkovu střelu zpoza velkého vápna domácí brankář s drobnými problémy chytil. V 17. minutě se po rohovém kopu odrazil míč ke Kršákovi, jeho střela bez přípravy se ale mezi tři tyče nevešla. Minutu na to na druhé straně opět utekl po křídle Klimeš, jeho střelu z úhlu ovšem Zádrapa kryl. Ve 26. minutě se rosičtí ujali vedení. Pazourek poslal z levé strany do vápna Ždírce krásný centr, který Vaněk z voleje uklidil pod břevno – 0:1. Ve 30. minutě zahrával Slovan standartní situaci z poloviny hřiště, Drbal hledal zpětnou hlavičkou Kršáka, kterému ve skórování zabránil obětavý zákrok jednoho z bránících hráčů. Ve 41. minutě odvrátila domácí obrana centr Kuglera pouze ke kopačkám Novotného, jehož střela z voleje o metr minula levou tyč.

 

V první větší příležitosti druhé půle se ocitl v 57. minutě Novotný, který po centru Černého hlavičkoval pouze do rukavic Bartaloše. V 66. minutě pálil z 25 metrů nebezpečně Málek, s jeho tečovanou střelou si Zádrapa poradil. V 70. minutě zahrávali domácí přímý volný kop, který Tlapák zakroutil do levého horního rohu Zádrapovy branky – 1:1. Nerozhodný stav vydržel necelých pět minut. V 75. minutě odcentroval z pravé strany Vaněk, Vítámvás na míč sice ještě nedosáhl, na zadní tyči nabíhající Selinger ovšem ano a křižnou střelou vrátil Slovanu vedení – 1:2. Pojistku přidali rosičtí v 82. minutě, kdy Kuglerův roh prodloužil na přední tyči Vítámvás a Drbal dorazil míč do odkryté branky – 1:3.

 

zdroj: http://www.fc-rosice.cz



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Bartaloš [-] - D. Dvořák [-] , J. Málek [-] , P. Pátek [-] (70. R. Kolouch [-] ) , P. Klimeš [-] , T. Jiroutek [-] (86. J. Veselský [-] ) , P. Tlapák [-] (83. P. Čalkovský [-] ) , K. Štukhejl [-] , J. Novotný [-] , R. Michalec [-] , P. Kučera [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , F. Novotný [-] (86. O. Přichystal [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (73. J. Vítámvás [-] ) , J. Černý [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] (90. D. Dutka [-] ) , T. Buršík [-] , M. Kršák [-]

ŽK: 73. J. Novotný - 69. P. Šíp , 81. F. Novotný , 85. J. Vítámvás .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Vejtasa Simon - KOLÁŘ Jaroslav, HUDEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.