0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

14.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Diváci marně čekali na góly


Branky


0

B l a n s k o - V záři a v říjnu se fotbalistům A týmu FK Blansko na hřištích soupeřů bodovat nepodařilo. Listopad zahájili svěřenci trenéra Martina Maši bodovým ziskem na hřišti dvanáctého Havlíčkova Brodu, kde uhráli remízu 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se hrál za mírné převahy našeho mužstva. Naši hráči byli aktivnější a nebezpečnější před brankou hostí. Bohužel šanci Háněla zlikvidoval brankář Záleský, po akci Veselského zastavila tečovanou střelu Jar. Kubáta tyč a ani akce Štědrého brankou neskončila. Hosté zahrozili jen jednou, když po nedorozumění naší obrany s brankářem Kubátem, přeloboval branku Kratochvíl.

 

V druhém poločase se hra vyrovnala a hosté hrozili z brejků. Střelu Kratochvíla z TK vyrazil Jirka Kubát a po brejku Trtílka stačila naše obrana situaci zachránit. Rozhodnout mohl Háněl v 78. minutě, ale jeho hlavička, po centru Mrázka, skončila jen těsně mimo hostující branky. Ještě v závěru, střílel v dobré pozici hostující Škrabal, ale naštěstí jen nad naší branku.

 

Obě mužstva chtěla bodovat naplno a zápas byl vlastně o jednom gólu. Ten nevstřelil nikdo a utkání tak skončilo spravedlivou remízou.

 

zdroj: http://www.fcslovanhb.cz



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Miroslav Plíšek st., FC Slovan Havlíčkův Brod: „Zápas jsme měli a chtěli vyhrát, ale remíza je nakonec spravedlivá. V prvním poločase jsme byli lepší, aktivnější. Hráli jsme na přírodní trávě, ale terén byl čím dál těžší. V první půli jsme nastřelili tyčku, Háněl trefil gólmana. Takže slušné šance jsme nepřetavili v branku. Po poločase se hra víceméně vyrovnala. My jsme dopředu už nebyli nebezpeční. Hosté hrozili z brejků, ale naštěstí pro nás je neřešili dobře.“

FK Blansko
Martin Maša, FK Blansko: „Remízu bereme, ale kdyby se to střelecké štěstíčko trochu přiklonilo k nám, mohli jsme mít všechny tři body. Takto jsme zase doplatili na to, že jsme neproměnili šance, které jsme si i na těžkém terénu dokázali vytvářet.“



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - L. Mrázek [-] , O. Berky [-] , K. Svoboda [-] , M. Plíšek [-] - O. Štědrý [-] (77. P. Karlík [-] ) , J. Prchal [-] , J. Kubát [-] , A. Polívka [-] - R. Háněl [-] (87. D. Hejkal [-] ) , M. Veselský [-] (71. M. Polcar [-] )

FK Blansko
D. Záleský [-] - J. Šplíchal [-] , P. Imramovský [-] , D. Bokůvka [-] , T. Feik [-] - L. Závodný [-] , M. Šmerda [-] , J. Kratochvíl [-] (77. T. Škrabal [-] ) , J. Pšikal [-] , L. Chloupek [-] (88. M. Hladký [-] ) - J. Trtílek [-] -

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Švehla Marek - NEJEZCHLEB Miroslav, NOVÁČEK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.