Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice nadělily sedmičku Strání


Branky


0

V chladivém a deštivém počasí si dnes hráči Slovanu s přehledem poradili s hosty ze Strání. Celý zápas měli hru zcela pod svou kontrolou a kromě několika nepříjemných centrů po standardních situacích okolo své 16 nepustili hosty do žádné nebezpečné akce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se podařil již vstup do utkání. Ve 4´pronikl do 16 hostí z pravé strany Vaněk, dostal se přes vyběhnuvšího Popelku, ale ve vstřelení branky mu na brankové čáře zabránil skluzem Miklovič. V 8´ po autu u pravé čáry vysunul podél ní Selinger Černého, ten od brankové čáry přihrál před branku a Novotný z hranice brankoviště otevřel skóre zápasu. Hned v následující 9´ odcentroval z pravé strany do 16 Vaněk, bránící Sedláček odhlavičkoval míč pouze před 16 k Novotnému, ten si jej zpracoval na prsou a pěknou střelou přehodil brankáře - 2 : 0. Ve 20´ zahrával přímý kop domácí Černý, jeho střelu z 25 m mířící do pravé poloviny branky Popelka vyrazil. Dlaší příležitosti měli domácí ve 27´. Do samostatné akce středem hřiště se pustil Vaněk, jeho střelu z hranice 16 zblokoval vracející se Miklovič, Vaněk míč ještě dostihl a vrátil před 16, odkud z výhodné pozice střílel Šíp, bohužel slabě a do rukou brankáře. Ve 32´ přenesl Kugler hru z leva před pravou strany 16 hostí na Selingera, ten míč hlavou prodloužil dále za sebe na Černého, který pronikl do 16 a jeho následnou střelu dorazil do sítě Pazourek - 3 : 0. Ve 36´ protáhl Popelku, po narážečce s Pazourkem, střelou z hranice 16  Selinger, míč však těsně minul pravou tyč. Poločas zakončil ve 45´ Novotný pohotovou střelou z otočky z hranice 16 , kterou trefil břevno branky. 

 

Nástup do 2. poločasu měli domácí ještě úspěšnější než  začátek utkání. Ve 46´ pronikl, po narážečce se Selingerem,  po levé straně až k brankové čáře Pazourek a po jeho přihrávce před branku trefil Novotný pouze brankáře. Ve 47´ pronikal středem do 16 Pazourek, Popelka mu vyběhnutím zblokoval míč, ten se odrazil na hranici 16 a následně až k volnému Šípovi, který s přehledem zvýšil skóre - 4 : 0. V 52´ se u pravého rohového praporku uvolnil Černý, podél zadní čáry postupoval k brance, za hranicí 16 přihrál před branku, kde míč prošel až k zadní tyči, u které jej nabíhající Kršák usměrnil do branky  - 5 : 0. V 63´, po autu na pravé straně, pronikl do 16 hostí Selinger, jeho postup ale zastavil faulem Bihári. Nařízenou penaltu proměnil přesnou střelou do pravého horního rohu branky Buršík - 6 : 0. V 71´, po kolmé přihrávce od Vaňka, předvedl samostatnou akci od půlící čáry středem hřiště Přichystal. Na hranici 16 jej však zbrzdil vracející se Miklovič, přesto Přichystal akci zakončil nebezpečnou střelou těsně vedle levé tyče. Účet dnešního utkání uzavřeli domácí v 79´. Selinger vysunul kolnou přihrávkou z vlastní poloviny Přichystala, který po levé straně pronikl až do 16, kde jeho postup zastavil pádem pod nohy Popelka. Zblokovaný míč směřující k levému praporku Přichystal dostihl, přihrál před 16 na volného Kuglera, na jehož přesnou přízemní střelu k levé tyči branky Popelka nedosáhl - 7 : 0.     

 

Autor: Vladimír Lapeš



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] (67. O. Přichystal [-] ) , F. Novotný [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] (82. D. Dutka [-] ) , T. Buršík [-] , M. Kršák [-]

FC Strání
A. Popelka [-] - L. Pilka [-] (53. T. Haloda [-] ) , M. Palík [-] , P. Miklovič [-] - R. Bihári [-] (58. J. Mimochodek [-] ) , P. Silnica [-] , P. Fruhauf [-] (57. O. Čaňo [-] ) , V. Valenta [-] , D. Sedláček [-] , O. Crla [-] - L. Jaroněk [-]

ŽK: 30. J. Vaněk , 37. P. Šíp - 30. R. Bihári , 60. M. Palík , 63. O. Čaňo , 89. O. Crla .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Mayer Jan - STANĚK Josef, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.