1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ždírec doma nestačil na Havlíčkův Brod


Branky


0

Ve 12. kole zajíždělo mužstvo Slovanu k derby do Ždírce nad Doubravou s cílem přerušit negativní bilanci s tímto soupeřem a bodovat. Domácí se po dvou důležitých vítězstvích ve Strání a doma se Šumperkem dostali do středu tabulky a chtěli pokračovat na vítězné vlně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující hráči začali utkání velmi zodpovědně a byli hned od počátku aktivní. V 7. minutě "zakombinovali" ve středu hřiště Jar. Kubát s Polívkou a ten povedenou střelou za vápnem zaskočil Bartaloše v domácí brance – 0:1. To probudilo domácí a o 9 minut později vyrovnali Štukhejlem po zmatcích v hostující obraně. Do přestávky se pak hrál vyrovnaný zápas s minimem šancí, kdy byli hosté důraznější než domácí, kteří hrozili hlavně ze standardních situací.

 

   Stejně tak pokračoval i druhý poločas. V 54. minutě vysunul Jar. Kubát Bartoka, který šel sám zleva na domácí branku. Brankář Bartaloš stačil míč vyrazit, ale dobíhající Jar. Kubát chladnokrevně zakončil obloučkem do opuštěné branky – 1:2. Pak se začali prosazovat i domácí – střelu Klimeše vyrazil Jiří Kubát na roh, P. Novotný nedosáhl před brankou na centr Najmana a trestný kop Fikara skvěle vyrazil opět Kubát.

 

Na hostující straně se do slibných příležitostí dostali Bartok s Hánělem a také Štědrý. V poslední čtvrthodince se ocitl v dobré pozici domácí Fikar, ale střílel mimo branku. V závěru mohli hostující hráči vítězství pojistit, když po akci Bartoka skončil míč jen těsně mimo prázdné domácí branky a také střídající Polcar nedokázal svůj únik zúročit.

 

zdroj: http://www.fcslovanhb.cz



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Trenér Slavík: "Soupeř hrál jednoduchý fotbal, což pro něj bylo na těžkém terénu jednodušší než pro nás. Každá série jednou končí, přišlo to s Brodem. Rozhodně ale nevěšíme hlavy."

FC Slovan Havlíčkův Brod
Trenér: Miroslav Plíšek: "Vyrovnaný zápas rozhodl náš větší hlad po vítězství. Ždírec byl možná více na míči, ale kromě gólu jsme ho k ničemu vážnému nepustili. V závěru jsme pak mohli přidat další branku.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Bartaloš [-] - P. Novotný [-] (72. P. Čalkovský [-] ) , J. Málek [-] , P. Pátek [-] (62. M. Najman [-] ) , P. Klimeš [-] (81. D. Dvořák [-] ) , P. Tlapák [-] , K. Štukhejl [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , R. Michalec [-] , P. Kučera [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - M. Plíšek [-] , A. Polívka [-] , K. Svoboda [-] , O. Berky [-] - O. Štědrý [-] , L. Mrázek [-] (81. D. Hejkal [-] ) , J. Kubát [-] , P. Bartok [-] (90. M. Veselský [-] ) - R. Háněl [-] (77. M. Polcar [-] ) , J. Prchal [-]

ŽK: 18. P. Pátek , 76. J. Novotný - 16. R. Háněl , 36. J. Prchal , 59. O. Štědrý .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: KULIČKA Radek - ŠAMAJ Vratislav, STANĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.