0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město konečně vyhrálo ve Staré Říši


Branky


0

 Squadra trenéra Zemana vybojovala vítězství na hřišti u Jechovce nad Starou Říší v rámci 11. kola FORTUNA MSD sk. D. Vítěznou branku vstřelil Dočekal, trefil se tak po šesté v šestém zápase za sebou. Pojistku proměnil Michal. Brankář Juran vychytal další nulu, když vše řešil s chladnou hlavou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí FSC hned v první minutě kopal přímý volný kop z hranice šestnáctky, ale  Hekerle jej poslal vysoko nad Juranovu branku, po čtyřech minutách domácí měli další náznak šance. To však bylo z jejich strany na dlouhé minuty vše. Nové Město šlo do vedení už v 11. minutě, když dlouhý nákop Prokopce zpracoval na 16 Ošmera, který našel osamoceného Dočekala. Ten vymýchal gólmana se třemi obranci a využil jejich nedorozumění  - 0:1. Velkou šanci na vyrovnání měl ve 20´ Plichta, který se zjevil sám nekrytý na rohu vápna, ale míč gólman Juran bravurně zneškodnil. Zápas plný osobních soubojů neoplýval nádherou, ale z tohoto duelu se to ani nedalo očekávat.

 

Vrchovina byla fotbalovější a ve druhé půlce výhru pojistila. Šťastnou trefou v 70´ se o to postaral kapitán Michal, jehož projektil z dálky sluncem oslněný Jícha nedokázal zkrotit, a balon se přes něj překulil až do branky – 0:2. Stará Říše už neměla sílu ani kvalitu na to, aby zadělala ve zbytku zápasu na drama. Hosté si tři body zkušeně pohlídali, a nemusely je mrzet ani nedotažené brejky, ze kterých skóre mohlo být i vyšší.

„Vrchovina byla fotbalovější, a i když si velké šance nevytvořila, tak dva šťastné góly dala a v závěru si to pohlídala. My jsme nebezpeční nebyli. Bohužel se potvrdilo, že doma body sbírat neumíme, vozíme je jen z venku,“ říká předseda klubu FSC SŘ Miroslav Nedvěd.

 

zdroj: https://www.sfkvrchovina.com



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - L. Hekerle [-] , P. Příborský [-] , P. Heide [-] , A. Šmíd [-] - R. Nehyba [-] , J. Smejkal [-] (63. I. Rygl [-] ) , P. Severa [-] (76. R. Cipruš [-] ) , D. Chlumský [-] (53. M. Kelbler [-] ) - A. Plichta [-] , M. Vacek [-] -

SFK Nové Město na Moravě
D. Juran [-] - P. Prokopec [-] , O. Košík [-] , P. Chalupa [-] , O. Vícha [-] (46. L. Zbytovský [-] ) - K. Skalník [-] , L. Wolker [-] , L. Michal [-] , P. Ošmera [-] (69. M. Skalník [-] ) , M. Žák [-] (83. R. Blažíček [-] ) - M. Dočekal [-]

ŽK: 29. D. Chlumský , 55. L. Hekerle - 39. P. Chalupa , 65. M. Dočekal , 84. L. Wolker .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - NOVÁČEK Ivo, ČERNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.