Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Tišnov potvrdil pozici lídra


Branky


23. J. Krejčíř , 28. D. Bednář , 41. R. Bubeníček (p.) , 76. J. Žáček , 89. R. Novák - 13. R. Whittingham , 67. J. Chlup (p.)
0

Ani v 10.kole nepoznal náš tým hořkost porážky a vítězstvím potvrdil vedení v tabulce.V zápase jsme sice brzy inkasovali,ale zanedlouho jsme vyrovnali a do poločasu vstřelili další dvě důležité branky.Ve druhém poločase soupeř ještě zkorigoval z pokutového kopu na rozdíl jednoho gólu,ale potom stříleli branky už jenom tišnovští hráči do závěrečného skóre 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 10.kole jsme se utkali opět se soupeřem z Vysočiny,v jehož sestavě nastupuje tišnovský odchovanec Jiří Chlup.Utkání hrané na měkkém,místy bahnitém a nerovném terénu ale určitě přineslo spoustu zajímavých momentů.

Již ve 3.minutě po faulu na Bednáře rozehrával Švancara přímý kop z 30 metrů a centrem na vzdálenější tyčku našel hlavu Hušky,jehož střela minula branku Matiáška.Hosté spoléhali na rychlé protiútoky a svoje rychlé útočníky.

Ve 13.minutě se po ojedinělé akci hostů k míči dostal nový hráč ze zahraničí Whittingham a vystřelil zpoza vápna levačkou,jeho střela se ještě otřela o kopačku Hušky a změnila tak směr.Hosté z Bíteše se rázem dostali do vedení 0:1.Naši hráči ale nepropadli žádné panice a hned o 10 minut později se Bednář zmocní na vlastní polovině míče,projde s ním až na hranici šestnáctky,kde přihraje volnému Švancarovi,ten nacentruje míč do vápna, odkud se odráží na kopačku Krejčíře a ten lobovanou střelou  z 20 metrů překonává Matiáše a vyrovnává na 1:1.Naši hráči pokračují dále v aktivní hře a hned o 5 minut později ve 28.minutě vyšle  Huška kolmým pasem mezi obránce Bíteše nabíhajícího Bednáře ,ten uniká kličkou i brankáři Matiášovi a střelou pravou nohou z boku trefuje podruhé branku hostů a zvyšuje na 2:1.O minutu později předvede skvělou individuální akci Švancara,na vápně se kličkou zbaví obránce Pokorného a s jeho střelou měl Matiáš velké problémy.Ve 34.minutě Schneider uvolňuje kolmou přihrávkou Bednáře a ten ze vzdálenosti 16 metrů ze slibné pozice střílí mimo branku Bíteše.Tlak domácího mužstva v 1.půlce sílí ,ve 41.minutě Švancara uniká kličkou ve vápně Pokornému a jde dále směrem k brance,kde jej obránce Randhawa fauluje , rozhodčí Denev signalizuje faul a ukazuje na značku pokutového kopu,ze kterého Bubeníček přízemní střelou k tyčce zvyšuje na 3:1.

 

Ve druhém poločase pokračuje domácí celek nadále v tlaku.Pospíšil se v 51.minutě sám rozhodne projít až do šestnáctky soupeře a přihrávkou pod sebe najde volného Bednáře,ale jeho střela z 13 metrů letí vysoko nad branku Bíteše.Hostům se ale vydaří v 67.minutě kombinace na naší polovině a Šimončič je v naši šestnáctce faulován Žáčkem.Z následného pokutového kopu Chlup snižuje na 3:2 a z celkem jasného průběhu utkání se opět stává nervózní drama.To však naštěstí netrvá dlouho.V 76.minutě Švancara uniká z levé strany směrem do středu hřiště a k brance Bíteše,ačkoliv je  tahán za dres obráncem Randhawou,přihraje míč úplně volnému Schneiderovi,který se octne zcela sám před vyběhnutým brankářem Matiášem,přihraje vpravo nabíhajícímu Žáčkovi a ten do prázdné branky zvyšuje na uklidňujících 4:2 pro Tišnov.

V 79.minutě opět Švancara projde až do vápna hostů a přihrávkou pod sebe najde volného Pospíšila,ale jeho rána letí nad branku Matiáše.V 88.minutě po centru střídajícího Pořízka zahraje obránce Bíteše  Pohl rukou ve vlastní šestnáctce a Tišnov kope druhý pokutový kop v tomto duelu.Míč si na  penaltu tentokrát staví Novák.Jeho střelu brankář Matiáš vystihne a vyráží ji před sebe,ale na jeho dorážku je již krátký a Tišnov zvyšuje na konečných 5:2.

 

zdroj: http://www.afktisnov.cz



Sestavy


AFK Tišnov
M. Doležal [-] - T. Sodomka [-] (60. R. Novák [-] ) , J. Krejčíř [-] , R. Bubeníček [-] , D. Bednář [-] (86. D. Pořízek [-] ) , M. Sedlo [-] , P. Švancara [-] , F. Schneider [-] , J. Žáček [-] , J. Huška [-] , D. Pospíšil [-] (82. O. Halas [-] )

FC PBS Velká Bíteš
M. Matiášek [-] - J. Pohl [-] , J. Pokorný [-] (44. L. Kopáček [-] ) , J. Ondrák [-] , J. Randhawa [-] - R. Whittingham [-] (63. R. Valsa [-] ) , J. Chlup [-] , M. Šimončič [-] , M. Knos [-] , T. Nekuda [-] - R. Novotný [-] (80. T. Dobeš [-] )

ŽK: 24. P. Švancara , 54. T. Sodomka , 69. D. Bednář - 20. J. Pokorný .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Denev Alex - NOVÁČEK Ivo, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.