3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasanda v N. Městě schytala trojku


Branky


0

V rámci 10. kola FORTUNA MSD sk. D Zemanův tým přivítal na svém hřišti tradičního soupeře Sokol Tasovice. Vrchovina dala rychle zapomenout na nepovedený zápas v Rosicích. Svého soupeře přehrávali po celých devadesát minut. Dvěma brankami se blýskl K.Skalník a třetí branka mu byla upřena v hraničním ofsajdu.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na svého soupeře doslova vlétli a už ve 3. minutě měl na noze první gól Kamil Skalník. Domácí nezvolnili a následovaly další šance, ale Ošmera, Vícha ani Dočekal se neprosadili. První gól utkání tak přišel ve 20. minutě, ale K. Skalníka zastavil praporek pomezního, krásná akce, žel skóre zůstalo. Po sedmi minutách, kdy po ostrém centru Pavla Chalupy hlavičkoval o břevno do sítě Kamil Skalník, v tuto chvíli se už poměr měnil - 1:0. Uklidnění pro domácí přinesla 36. minuta, v ní Zbytovský „českou ulicí“ uvolnil kapitána Michala, který podél vyběhnuvšího gólmana Heneše přidal druhý gól – 2:0. V konci poločasu byly k vidění další šance Dočekala a velice aktivního K.Skalníka, jenže zůstalo jen při nich, skóre se neměnilo. Divákům se musel první poločas velmi líbit.

 

Ani po příchodu z kabin Vrchovina nezvolnila nasazené tempo. Zejména  aktivní pravá strana hřiště měla navrch. A právě v 58. minutě přišel opět centr od Chalupy a opět našel Kamila Skalníka, který  s pomocí teče obránce zvýšil už na 3:0. Ve zbytku zápasu pak Vrchovina pokračovala ve festivalu zahozených příležitostí, střídající M. Skalník měl na noze hned dvě tutovky, které zahodil. Tasovice toho na velmi podmáčeném terénu moc nepředvedli,  za celý zápas domácího gólmana Šmídu prakticky pořádně neohrozily.

 

zdroj: https://www.sfkvrchovina.com



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - P. Chalupa [-] , P. Prokopec [-] (83. D. Bača [-] ) , O. Vícha [-] , O. Košík [-] - K. Skalník [-] , L. Wolker [-] , P. Ošmera [-] (70. R. Blažíček [-] ) , L. Michal [-] , L. Zbytovský [-] - M. Dočekal [-] (70. M. Skalník [-] )

TJ Sokol Tasovice
T. Heneš [-] - L. Hrazdílek [-] , Z. Mička [-] , J. Čermák [-] , P. Horáček [-] - J. Fukal [-] (77. p. Kučera [-] ) , J. Landšperský [-] , J. Švejkar [-] , M. Blahoudek [-] - M. Paul [-] , P. Lapeš [-] (62. R. Lapeš [-] ) -

ŽK: 88. L. Wolker - 42. M. Blahoudek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - STANĚK Josef, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.