1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Tišnov nadále vítězný


Branky


0

V dalším utkání na hřišti soupeře jsme opět nezaváhali a vezeme si z něj tři body.Sice jsme inkasovali první branku již v 9.minutě,avšak hned o 4 minuty později jsme vyrovnali ,ve druhé půlce  jasně přehrávali domácí mužstvo a rozhodli zápas ve svůj prospěch.Střelecky se blýskl autor hattricku Tomáš Sodomka,jenž těžil z přesných přihrávek Petra Švancary.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K dalšímu zápasu na Vysočině jsme vstoupili aktivně a hned v 1.minutě se Švancara na půlící čáře zmocnil míče a směřoval s ním k brance domácích,ale jeho střela z 25 metrů minula branku Jíchy.I domácí celek v první půlce hýřil aktivitou a rychlými útoky do naší obrany dělal problémy tišnovským obráncům.Zejména jeho akce z levé strany hrozily brankou a již ve 2.minutě střela z kopačky Nehyby byla velmi nebezpečná,ale Kunický jeho střelu ještě stačil vyrazit.Na druhé straně se v 6.minutě protáhl z pravé strany do šestnáctky domácích Žáček a jeho tvrdá střela levačkou skončila v náruči brankáře Jíchy.V 7.minutě domácí Severa vyzkoušel pozornost Kunického střelou z 16 metrů a tišnovký brankář jeho střelu vyrazil na roh.V 9.minutě však již domácí skórovali a to,když  si na centr z pravého křídla naběhl Plichta a střelou napříč celou brankou na zadní tyčku otevřel skóre utkání na 1:0 pro domácí.

 

Naše mužstvo však na vedoucí branku domácích dokázalo velmi rychle odpovědět.Schneider poslal ve 13.minutě přesný dlouhý pas na Švancaru,ten si na levé straně pohrál s Hekerlem v obraně domácích a přihrávkou do vápna našel volného Sodomku,jenž střelou z otočky překvapil domácího brankáře Jíchu a vyrovnal na 1:1.

 

V 16.minutě se akce opakuje,ale tentokrát Hekerle za cenu žluté karty zatahuje unikajícího Švancaru v poslední chvíli za dres.V utkání postupně získáváme převahu a kontrolu nad míčem.Domácím se ale úspěšně daří mařit naše akce a naopak ve 29.minutě opět zahrozili po rychlém brejku a střela Nehyby šla jen těsně nad brankou Kunického.

 

Ve druhém poločase již byla naše převaha zcela jasná.A hned ve 49.minutě Schneider přesným pasem vysunul Švancaru,jenž se protáhl s míčem mezi dvěma obránci a přihrávkou před branku našel volného Sodomku,jenž zcela osamocen před brankou domácích strhl vedení na stranu Tišnova na 1:2!!! Náš tým nadále pokračoval v nátlakové hře,domácím hráčům jako by ve druhé půli došel dech.Prakticky se nedostali do žádné vážnější akce,ze které by ohrozili tišnovskou branku.

 

V 62.minutě opět předvádí individuální akci Švancara,projde přes obránce a centrem do šestnáctky najde kopačku Sodomky,který střelou v pádu orazítkuje tyčku domácí branky.V 63.minutě Sodomka po individuální akci z pravé strany,kdy naznačí střelu,míč si zasekávačkou nachystá na levačku ,střelou na vzdálenější tyčku překonává Jíchu potřetí a zvyšuje na 1:3 pro Tišnov.Zápas se tak dohrává po většinou na polovině domácích.

 

http://www.afktisnov.cz



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - L. Hekerle [-] (65. I. Rygl [-] ) , P. Příborský [-] , P. Heide [-] , A. Šmíd [-] - R. Nehyba [-] , R. Cipruš [-] , D. Chlumský [-] , J. Smejkal [-] , P. Severa [-] - A. Plichta [-]

AFK Tišnov
D. Kunický [-] - M. Sedlo [-] , F. Schneider [-] , J. Žáček [-] (80. J. Grůza [-] ) , J. Huška [-] , D. Pospíšil [-] , T. Sodomka [-] (65. R. Novák [-] ) , J. Krejčíř [-] , R. Bubeníček [-] , D. Bednář [-] (75. O. Halas [-] ) , P. Švancara [-]

ŽK: 16. L. Hekerle , 70. A. Plichta , 82. R. Cipruš , 84. I. Rygl , 90. J. Smejkal - 36. F. Schneider , 45. P. Švancara , 55. J. Krejčíř .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Šula Petr - NÁPRAVNÍK Jan, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.