0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan doma padl s Břeclavi


Branky


0

Havlíčkův Brod - V 9. kole jsme na našem hřišti chtěli potvrdit body z Polné a nastoupili k utkání s velkým odhodláním. Bohužel zůstalo jen u přání, neboť utkání se mužstvu vůbec nepovedlo a jednalo se určitě o nejhorším výkon za letošní rok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrála neurovnaná kopaná se spoustou nepřesností. Hosté pozorně bránili a vyráželi k nebezpečným brejkům. Ve 20. minutě přišla naše tradiční chyba v přechodové fázi do útoku a hosté se dostali do brejku po naší pravé straně a z centru Ulehly, skóroval volný Netopilík – 0:1. Po té se dostal do dobré příležitosti Štědrý, ale v zakončení zaváhal. Také hosté měli příležitost, když se do šance dostal Musil. Ještě před poločasem, v těžké pozici, zakončoval Jar. Kubát, ale míč skončil jen těsně mimo hostující branky.

 

V začátku druhého poločasu hrozili hosté standardtkami, ale bez úspěchu. Až v 66. minutě využil nedůslednost naší obrany Musil a prostřelil brankáře Kubáta – 0:2. Naše mužstvo se pak snažilo o zvrat, ale zcela neúspěšně. Naopak hosté mohli navýšit vedení, ale vyložené příležitosti Musila, Hlocha a Netopilíka zůstaly bez využití.

 

Naše mužstvo vůbec nezopakovalo výkon z minulého kola. Hra byla křečovitá, zcela bez nápadu, alibistická, se spoustou nepřesných přihrávek, bez bojovnosti, žádný z hráčů se nedostal ani na průměr. Tím jsme ulehčili úlohu hostům, kteří toho také moc nepředvedli, ale stačilo jim to na zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Trenér: Plíšek: "Nezopakovali jsme ani padesát procent výkonu proti Polné a domácí porážkou se bohužel vrátili k předchozím zápasům."

MSK Břeclav
Trenér: Smrčka: "Zaslouženě jsme v Havlíčkově Brodě vyhráli. Hlavně jsme se zlepšili v tabulce pravdy, kde jsme měli před utkání mínus šest bodů. Bylo to naše asi nejpovedenější utkání v sezoně, ale je třeba zůstat nohama pevně na zemi.Navazujeme na to, co jsem v létě opustil. V sobotu se nám dařilo i kombinačně, z čehož pramenily fauly soupeře. Doufám, že se tato výhra stane pro nás inspirací do dalších zápasů."



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - L. Mrázek [-] , K. Pazderka [-] (70. M. Polcar [-] ) , O. Berky [-] , M. Plíšek [-] , K. Svoboda [-] - O. Štědrý [-] (78. D. Henek [-] ) , J. Kubát [-] , J. Prchal [-] - P. Karlík [-] (55. P. Bartok [-] ) , R. Háněl [-]

MSK Břeclav
M. Janči [-] - V. Martinović [-] , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , P. Musil [-] , J. Fiala [-] , R. Ulehla [-] , D. Netopilík [-] (88. M. Vukić [-] ) , I. Serafin [-] , P. Simandl [-] (61. A. Svízela [-] ) , J. Hloch [-]

ŽK: 40. J. Kubát , 44. K. Svoboda , 59. R. Háněl , 61. J. Prchal , 89. J. Kubát .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Silný Zdeněk - PÁRAL Roman, KULIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.