1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kubát zajistil Brodu tři body


Branky


0

V 8. kole jsme zajížděli na hřiště druhého celku divizní tabulky do nedaleké Polné. Domácí mají kvalitní tým a jejich dosavadní výsledky a střelecká potence jsou varující. Netají se postupovými ambicemi a tak jim povinnost velela vyhrát. Naopak naše mužstvo mohlo v tomto zápase jen překvapit a získat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali zápas aktivně, tlačili se před naši branku a jejich nebezpečné centry znamenali stálé nebezpečí. Naše defenzíva pracovala tentokrát velmi dobře a oba stopeři, někdy i s troškou štěstí, stačili pokrývat náběhy domácích hráčů. Největší šancí domácích byl TK Daniela Kavky v 33. minutě, kdy trefil spojnici Kubátovy branky a průnik Urbánka těsně před poločasem. Z naší strany byla nebezpečná akce Prchala a roh Kubáta (mezi 36.a 38. minutou), kdy domácí obrana zachraňovala také jen s notnou dávkou štěstí.

 

Druhý poločas začal pro nás skvěle. Jar. Kubát si narazil s Hánělem a střelou zpoza vápna k tyči zaskočil domácí – 0:1. Domácí pak zapnuli a vytvořili si řadu dobrých příležitostí, ale bez gólového efektu. Pojistit naše vedení mohl v 59. minutě Karlík, když z dálky netrefil prázdnou branku po vyběhnutí Čermáka. Následoval další tlak domácích, ale naše připravená obrana s výborným Jiřím Kubátem v brance odolávala až do 74. minuty, kdy se po rohu trefil hlavou domácí stoper Kučera – 1:1. Další dvě tutovky domácím ještě zlikvidoval Jirka Kubát. Pak přišel pro domácí šok, když po povedené akci s Bartokem zaskočil Čermáka další střelou k tyči opět Jar. Kubát – 1:2. Závěrečný tlak domácích naše mužstvo zvládlo.

Do zápasu jsme šli připraveni a hráči konečně předvedli, co v nich je. Defenzíva pracovala bez chyb, výborný byl Jirka Kubát v brance a také útočná fáze byla dobrá.

Mužstvo bylo dobře připraveno, chtělo, bojovalo a zaslouží si pochvalu. Domácí byli fotbalovější, ale my jsme více chtěli uspět, což se nám i s trochou štěstí podařilo.

 

zdroj: http://www.fcslovanhb.cz



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Trenér: Lovětínský: "V první půlce jsme byli o něco lepší, ale Brod hrál sympaticky. Po pauze jsme měli další šance, ale i když jsme vyrovnali, tak jsme už další gól nedokázali přidat a výhru si nezasloužili. To hosté byli v tomhle lepší. Hráli organizovaně, důrazně, ty tři body si zasloužili."

FC Slovan Havlíčkův Brod
Trenér. Miroslav Plíšek: Proti kvalitnímu soupeři jsme šli štěstí naproti a zároveň se soustředili na defenzivní činnost. Navíc jsme se konečně dokázali prosadit střelecky. Polná nás sice herně předčila, ale naše výhra byla zasloužená."



Sestavy


Slavoj Polná
P. Čermák [-] - J. Fadrný [-] , D. Kavka [-] , J. Urbánek [-] , P. Benda [-] , D. Čížek [-] , J. Holub [-] (46. J. Kubec [-] ) , T. Válek [-] , D. Kavka [-] , J. Klíma [-] (74. J. Hrdlička [-] ) , Z. Kučera [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - L. Mrázek [-] , O. Berky [-] , M. Plíšek [-] , K. Svoboda [-] - O. Štědrý [-] , A. Polívka [-] , J. Kubát [-] , J. Prchal [-] (90. D. Henek [-] ) - P. Karlík [-] (67. P. Bartok [-] ) , R. Háněl [-] (83. K. Pazderka [-] )

ŽK: 36. D. Kavka , 37. D. Kavka - 33. J. Prchal , 39. O. Štědrý , 85. K. Pazderka , 89. J. Kubát .
Počet diváků: 162. Rozhodčí: Denev Alex - NÁPRAVNÍK Jan, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.