0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bíteš dvěma góly porazila Starou Říši


Branky


0

Bíteš dala v každé půli po jedně brance a ze Staré Říše si odvezla plný počet bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už po dvou minutách hořela domácí defenziva, ale hosté tuto minelu nedokázali potrestat. V 18. minutě už domácí družina kapitulovala, když se dostal za domácí obranu Šimončič, který propálil domácího strážce svatyně - 0:1. Stará Říše mohla vyrovnat po hlavičce Príborského nebo po střele Rygla. Druhá půle začala úplně stejně jako první půle, ale Whittingham sám před domácím brankářem Neumanem mířil pánubohu do oken. V 67. minutě ale už domácí obrana požár uhasit nedokázala, když její zaváhání dokázal potrestat Novotný - 0:2. A když zahodili své šance domácí Plichta, Rygl a Vodáček, tak zápas dospěl k výhře hostující ekipy.  



Sestavy


FSC Stará Říše
K. Neuman [-] - P. Heide [-] , P. Příborský [-] , L. Hekerle [-] , I. Ujčík [-] (70. A. Šmíd [-] ) - I. Rygl [-] , R. Nehyba [-] , A. Plichta [-] (59. J. Vodáček [-] ) , J. Smejkal [-] (59. D. Chlumský [-] ) , M. Kelbler [-] , P. Severa [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Matiášek [-] - J. Randhawa [-] , J. Pohl [-] , J. Ondrák [-] , M. Ivančík [-] - R. Whittingham [-] , T. Nekuda [-] , J. Chlup [-] , M. Šimončič [-] (45. M. Knos [-] ) , R. Novotný [-] (86. T. Dobeš [-] ) - R. Valsa [-] (75. J. Pokorný [-] )

ŽK: 50. L. Hekerle , 59. R. Nehyba , 91. P. Heide - 59. R. Valsa , 89. J. Randhawa , 92. J. Pohl .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Hovorka Miroslav - MAYER Jan, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.