1:1
(1:1)
25. P. Musil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soupeři se rozešli smírně


Branky


0

Domácí trenér se vyjádřil k zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Strání
Zdeněk Šebesta (trenér): Úvod utkání patřil nám, když Sedláček neskutečným způsobem vymáchal na hraně vápna obránce a jeho následná polostřela skončila ve vinklu brány soupeře. Škoda, že jsme ve zbytku šancí spálili spoustu šancí, zejména pak Bihári. Kdyby dal jednu ze svých pěti tutovek a netrefil jen břevno a tyč, mohli jsme slavit. Pak hosté vyrovnali. Ve druhém poločase se hrálo nahoru dolů. Zatímco my tlačili, hosté hráli na brejky. Hodně nebezpečné. Vsadili jsme na útočnou kartu, ale byl to soupeř, který jednou pláchl a po zaváhání Sedláčka mohl z penalty rozhodnout. Naštěstí se ukázalo, jak dobrá věc je v krajských soutěžích kopání penalt za nerozhodného stavu. Velký dík patří Popelkovi, který si na pokutové kopy věří. Tonda češe nervy nejen soupeřům, ale i spoluhráčům na tréninku, kdy z těchto situací vydělává. Nyní důkladně rozebral kapitána Břeclavi a jeho pokus lehce chytil. Prohrát jsme si nezasloužili, proto i přes naši převahu je z pohledu zahozené penalty soupeřem v závěru remíza zasloužená.




Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - M. Palík [-] - J. Gardian [-] , R. Bihári [-] (71. J. Kolaja [-] ) , L. Pilka [-] , O. Crla [-] , P. Silnica [-] , D. Sedláček [-] - P. Fruhauf [-] (76. P. Miklovič [-] ) , L. Jaroněk [-] - V. Valenta [-]

MSK Břeclav
M. Junas [-] - R. Ulehla [-] , F. Palkovič [-] (41. T. Horčička [-] ) , P. Musil [-] , D. Nemec [-] (90. I. Serafin [-] ) , P. Simandl [-] , J. Hloch [-] , V. Martinović [-] , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , J. Fiala [-]

ŽK: 45. L. Jaroněk , 60. P. Silnica , 83. D. Sedláček - 35. R. Ulehla , 51. L. Ianosteac , 73. P. Simandl , 81. T. Horčička . ČK: 81. R. Ulehla .
Počet diváků: 326. Rozhodčí: MALČÁNEK Václav - EHRENBERGER Tomáš, POSPÍŠIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.