4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec deklasoval Brod


Branky


25. M. Hubr , 63. P. Kasala , 74. J. Justel , 88. P. Kasala
0

Bzenec vedl po půli jednu branku. Ve druhé přidal další tři branky a doma na hodonínsku zůstal plný počet bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli si ujali domácí vedení ve 25. minutě, když střela Hubra zaplápolala až v síti hostující eskadry - 1:0. Havlíčkův Brod mohl ještě před přestávkou srovnat skóre, ale ani střela Haněla, a ani hlavička Štědrého do černého nemířila. Po přestávkové pauze získal hostující Slovan optickou převahu, která byla pouze platonická. Po hodině hry se ale hosté dopustili chyby, kterou zkušeně využil Kasala - 2:0. Slovan byl nucen otevřít hru, ale k vyložené šanci se nedostal. Naopak byl to Bzenec, který přidával branky, když využíval okének v hostující obraně. V 74. minutě využil rychlý kontr Jüstel a potřetí pokořil hostujícího brankáře - 3:0. Kalich hořkosti si pak musel Brod vypít dvě minuty před koncem, když se podruhé zapsal do střelecké listiny po rychlém brejku Kasala - 4:0. Brod po prohře je poslední. Bzenec okupuje sedmou příčku. 

 

 

První poločas jsme začali aktivně a hned v první minutě dobře střílel Háněl a domácí brankář míč vytěsnil na roh, po jehož zahrání v dobré pozici hlavičkoval Štědrý těsně nad domácí branku. Domácí na to odpověděli akcí Kasaly a Mrázek musel zachraňovat. I dále se hrálo aktivně na obou stranách. Domácí byli více na míči a při silném větru se tlačili před naší branku. Po dvaceti minutách se po akci Štědrého dostal do dobré příležitosti Háněl, ale zakončil jen slabě. To domácí byli úspěšnější, když se před Kubáta dostal osamocený Hubr a trefil se – 1:0. Do konce poločasu se už ani z mužstev nedostalo do gólové šance.

  Také druhý poločas jsme začali dobře a po celou první čtvrthodinu jsme byli jasně lepším mužstvem. Ovšem v 63. minutě jsme se opět nevyvarovali tradiční chyby v rozehrávce a domácí Kasala trestal 2:0. I nadále a po celý druhý poločas jsme se tlačili před domácí branku, ale do pořádného zakončení jsme se nedostali. Domácí hráli organizovaně a z rychlých brejku pak ještě navýšili skóre.

  Hodnocení našeho výkonu je opět stejné. Hráči se snaží, získají i optickou převahu, kterou však nedokáží v útočné fázi zúročit. Při přemíře snahy přicházejí individuální chyby, které soupeři na rozdíl od nás dokáží využít.

 

zdroj: http://www.fcslovanhb.cz/



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod
Trenér: Miroslav Plíšek: "Nestřílíme góly a v zápase první inkasujeme. Potom doháníme výsledek a z brejkových situací inkasujeme další góly. Musíme zlepšit obrannou činnost a být úspěšní v koncovce."



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
M. Kůřil [-] - T. Petrucha [-] , J. Mokrý [-] (79. T. Košut [-] ) , L. Mlýnek [-] - L. Škodík [-] (80. A. Paták [-] ) , J. Justel [-] , P. Horňák [-] , M. Hubr [-] , D. Šmahaj [-] - T. Reška [-] (73. D. Pelikán [-] ) , P. Kasala [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - K. Svoboda [-] , M. Plíšek [-] , O. Berky [-] - O. Štědrý [-] , L. Mrázek [-] , J. Kubát [-] , D. Hejkal [-] (63. M. Veselský [-] ) , A. Polívka [-] - R. Háněl [-] (83. P. Karlík [-] ) , J. Prchal [-]

ŽK: 53. L. Mlýnek - 34. K. Svoboda , 42. J. Kubát .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - HOVORKA Miroslav, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.