Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mělo jednoznačný průběh, Slovan vyhrál 7:0


Branky


0

Jednoznačný průběh mělo utkání mezi rosickým Slovanem a bítěšským Spartakem. Domácí se dostali do vedení již ve 2. minutě a do konce prvního poločasu přidali další čtyři branky. Po změně stran se prosadili ještě dvakrát a tak nakonec slavili vysoké vítězství 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V dnešním utkání si domácí Slovan s přehledem poradil s hostující Velkou Bíteší a po jednoznačném průběhu zápasu "nasázel" dnes neškodnému Spartaku 7 branek. Domácí měli utkání od samého začátku plně pod kontrolou, hosty zaskočili již v 1. minutě a i nadále pokračovali v aktivní kombinační hře. Hosty téměř k ničemu nepustili a celkem pravidelně navyšovali skóre zápasu.    V 1´ po akci Pazourka po levé straně se míč dostal před 16 hostí ke Kuglerovi, jeho centr do 16 prodloužil  na její hranici hlavou Šíp a z pravé strany nabíhající Moučka otevřel skóre utkání. V 9´, po odkopu od branky Bíteše, potáhl podél pravé čáry míč Moučka, od brankové čáry přihrál zpět do 16 Selingerovi, který dále přihrál do prostoru penalty Přichystalovi. Přichystal, otočený zády k brance, zakončil akci pohotovou patičkou, se kterou však neměl Pelán větší problémy.  V 11´ vystřelil z hranice 16 Šíp, brankář jeho přízemní střelu k pravé tyči pouze vyrazil před sebe a dobíhající Selinger jej dorazil podruhé do sítě. Ve 25´ vystihl před vlastní 16 rozehrávku hostí Černý a po přihrávce Selingera na půlící čáře potáhl míč po pravé straně do 16 hostí Přichystal. Zde přihrál doběhnuvšímu Selingerovi a ten dále před branku Šípovi, který přehodil padajícího Pelána (3:0). Ve 30´ se po přihrávce Šípa a teči obrany hostí dostal do výhodné šance Selinger, jeho střela z prostoru penalty však mířila přímo do středu branky. Ve 31´ doběhl nákop Novotného z poloviny hřiště v 16 hostí Přichystal, přihrál před branku Pazourkovi a ten z hranice malého vápna s přehledem akci zakončil (4:0). Ve 45´ vybojoval u levé čáry míč Šíp, přihrál před 16 Selingerovi, který jej pohotově narazil zpět doleva na nabíhajícího Moučku, který střelou k bližší tyči uzavřel skóre 1. poločasu (5:0). 

 

Ve 2. poločase se i přes jasné vedení domácích obraz hry výrazně nezměnil, Slovan měl i nadále výraznou převahu a vedení ještě navýšil. V 54´po rohu z levé strany zahraném Kuglerem na přední tyči vytáhl nebezpečnou hlavičku Novotného Pelán na další roh. V 54´ po akci vedené Novotným s Pazourkem po levé straně hřiště a přihrávce Pazourka napříč celou 16 zakončil z pravé strany nabíhající Moučka střelou těsně vedle pravé tyče. V 63´ si zpracoval míč v 16 hostí Přichystal, přihrál zpět na hranici 16 Moučkovi, ten našel v 16 dobře postaveného Pazourka, který měl dostatek času na zpracování míče i přené zakončení (6:0). V 71´ uzavřel vysoké skóre utkání Černý, který využil špatné postavení Pelána, a po vráceném  odkopu, který prodloužil před 16 hostí Moučka, brankáře pohotově přehodil.

 

Autor: Vladimír Lapeš



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , O. Přichystal [-] (63. K. Babička [-] ) , F. Novotný [-] , D. Moučka [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] (75. M. Kršák [-] ) , M. Kugler [-] (86. R. Prax [-] ) , T. Buršík [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - D. Hibš [-] , J. Ondrák [-] (31. T. Kudýn [-] ) , J. Pokorný [-] - M. Šimončič [-] , J. Chlup [-] , T. Nekuda [-] , T. Mrňa [-] (46. L. Kopáček [-] ) - R. Novotný [-] , R. Valsa [-] (46. L. Pelikán [-] ) - M. Ivančík [-]

ŽK: 35. F. Novotný - 17. R. Valsa , 51. M. Ivančík , 60. D. Hibš .
Počet diváků: 234. Rozhodčí: Denev Alex - LENFELD Oldřich, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.