6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec nadělil Strání tenisového kanára


Branky


20. P. Kasala , 50. P. Kasala , 63. P. Kasala , 66. P. Kasala , 81. M. Hubr , 89. D. Šmahaj
0

Po jednobrankovém vedení, dal Bzenec ve druhém Strání dalších pět branek. Hrdinou dne byl autor čtyř branek Kasala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strání nastoupilo v Bzenci oslabené o tři opory. Začátek zápasu byl opatrný z obou stran. Slovan se pak uklidnil zhruba po dvaceti minutách hry, když spolupráce mezi Škodíkem a Šmahajem využil je skórování hlavou kanonýr Kasala - 1:0. Bzenec ještě v první dějství se ocitl ve dvou slibných příležitostech, ale Horňák netrefil branku a hlavička Rešky neměla patřičnou razanci. I Strání si vypracovalo dvě slibné příležitosti, ale Gardian pálil vedle a průnik Jaroňka byl zastaven. 

 

Ve druhé půli divizní nováček tvrdě pykal za chyby ve své defenzivě. V 53. minutě využil zaváhání hostující defenzivy opět Kasala, který zužitkoval nahrávku Jüstela - 2:0. Pak pálil domácí Hubr nad a Kasala těsně vedle. V 63. minutě zkompletoval Kasala hattrick - 3:0. O tři minuty poději završil po nahrávce Horňaka svůj střelecký galakoncert Kasala - 4:0. Strání pak mohlo výsledek korigovat, ale tečovaná střela Halody skončila na tyči. Konec zápasu dohrávalo Strání o deseti, když šel pod sprchy Vojtek. Domácí ještě dbakrát skórovali. Pátou branku přidal Hubr, a šestou minutu před koncem Šmahaj, který uzavřel na konečných 6:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec
Libor Škodík (trenér, hodoninsky.denik.cz): Nevím, jestli je normální, aby v takto vysoké soutěži, jakou divize je, byly takto divoké výsledky. My prohrajeme v Polné 1:7, pak přehrajeme Břeclav 4:1 a teď zvítězíme 6:0. Je vidět, že jenom euforie, která ve Strání panuje, nestačí. Nevím, v jakém rozpoložení soupeř byl, ale u nás toho moc neukázalo.




Sestavy


TJ Slovan Bzenec
L. Maňák [-] - T. Košut [-] , T. Petrucha [-] , J. Mokrý [-] - J. Justel [-] , P. Horňák [-] , M. Hubr [-] , D. Šmahaj [-] , L. Škodík [-] (80. A. Paták [-] ) - P. Kasala [-] (89. D. Lejsal [-] ) , T. Reška [-] (70. D. Pelikán [-] )

FC Strání
A. Popelka [-] - P. Miklovič [-] , O. Čaňo [-] (63. M. Bruštík [-] ) , J. Mimochodek [-] - L. Pilka [-] , R. Bihári [-] , P. Silnica [-] , D. Sedláček [-] (44. J. Vojtek [-] ) , J. Gardian [-] - L. Jaroněk [-] , P. Ševčík [-] (52. T. Haloda [-] )

ŽK: 28. T. Petrucha , 45. J. Mokrý , 68. D. Šmahaj - 31. P. Ševčík , 65. L. Pilka , 68. L. Jaroněk , 87. T. Haloda . ČK: 75. J. Vojtek .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: Hanák Petr - LIŠKA Petr, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.