Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice o výhře rozhodly až po přestávce


Branky


0

Ve třetím utkání nové sezóny, prvním před domácími diváky, se podařilo fotbalistům rosického Slovanu poprvé získat plný počet bodů, když v jihomoravském derby porazili Tasovice 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku domácích hoste dokázali reagovat

Rosickým vyšel hned nástup do utkání. Ve 4. minutě nejprve zamířil Tomáš Selinger do břevna, následnou dorážku nasměroval Jakub Havlásek do gólmana. Neuplynula však ani minuta a Slovan se radoval z úvodní trefy sezóny na domácím trávníku. Po rohovém kopu se do vzduchu pověsil Jan Vítámvás a hlavou nasměroval míč k tyči – 1:0. Za deset minut nebezpečně střílel Jan Vaněk, ale tasovický gólman míč vyrazil, ani dorážka Ondřeje Přichystala v síti neskončila. Ve 28. minutě mohl zvýšit Vítámvás, tentokrát jeho hlavičku brankář pohodlně zneškodnil. Ve 35. minutě hosté zničehonic srovnali, když Selinger ztratil na půlce míč a do centru z levé strany se neomylně pověsil nejlepší kanonýr uplynulého divizního ročníku Miroslav Paul – 1:1. 

Rosice zlomily odpor soupeře dvěma góly

Také úvod druhé půle vyšel Slovanu skvěle, když se v 50. minutě do míče na hranici pokutového území opřel opět Vítámvás a podruhé v utkání rozvlnil síť – 2:1. Ještě veseleji mohlo být v 53. minutě, Přichystal však v pádu zamířil jen do břevna. Za deset minut napřáhl domácí Selinger, ale trefil jen tasovického brankáře Jakuba Konvalinu. Domácí tlak pokračoval, v 67. minutě krásně nacentroval Filip Novotný na hlavu Davida Pazourka, který zamířil vedle. Za čtyři minuty došlo k velkému závaru v hostujícím pokutovém území, jenže vyústila z něho jen slabá střela Selingera. V 76. minutě vyslal Moučka za obranu hostí Davida Pazourka, jeh střela ale skončila pouze v boční síti. V 88. minutě se dostaly k možnosti také Tasovice, sraženou střelu Pavla Kučery skryl do náručí domácí brankář Jan Zádrapa. V 90. minutě přece jen přišla pojistka, když krásnou přihrávku Vaňka zužitkoval ve třetí gól střídající Dominik Moučka – 3:1.

 

zdroj: http://www.fc-rosice.cz



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , O. Přichystal [-] (74. D. Moučka [-] ) , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] (25. F. Novotný [-] ) , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] , T. Buršík [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - L. Hrazdílek [-] (52. p. Kučera [-] ) , J. Čermák [-] , P. Horáček [-] , Z. Mička [-] - J. Švejkar [-] , R. Lapeš [-] (81. P. Lapeš [-] ) , P. Vala [-] (74. J. Landšperský [-] ) , R. Hrobař [-] - J. Fukal [-] , M. Paul [-] -

ŽK: 8. J. Černý , 86. J. Vítámvás - 70. J. Fukal .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - VONDRYSKA Luboš, HUDEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.