0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Tišnov loupil ve Strání


Branky


0

Domácí i hostující web nám přináší report. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trenér Zdeněk Šebesta se musel v zápase obejít hned bez pětice hráčů ze základní sestavy. Podobně na tom byl i trenér Tišnova, který asi nejvíce postrádal největší hvězdu týmu, a to exligového Petra Švancaru. Sotva hlavní sudí písknul do píšťalky, snesl se nad hřiště déšť, který neustal po celý zápas. Hosté spoléhali na své vysoké hráče a rychlé brejky, domácí pozorně bránili. Po dvaceti minutách hry se po chybě jednoho z obránců dostal k míči Jaroněk,  který poslal do šance Ondřeje Čaňa. Ten se ocitnul sám před hostujícím gólmanem, ovšem nepřekonal ho. Činil se ale i domácí gólman Popelka, který tým několikrát podržel. Ve 30. minutě byl ale bezmocný a hosté se ujali vedení.

Domácí se snažili o vyrovnání, hráli na hranici svých možností, ale proti Tišnovu, který se snažil hru neustále rozkouskovávat a spoléhal na dlouhé nákopy, to prostě nestačilo. 

 

Zdroj: http://www.fcstrani.cz

 

 

Utkání se hrálo za deštivého počasí,naše mužstvo hrálo v silně pozměněné sestavě.Chyběli Švancara,Bednář,Doležal,Schneider.Domácím absentuje pro zranění achillovky Valenta(dříve Slovácko).Domácí nastoupili do zápasu s odhodláním odčinit zbytečnou prohru 2:1 z Třebíče.Naše mužstvo povzbuzeno domácí výhrou se Žďárem chtělo potvrdit svoji formu i kvalitu,v sestavě doplněné hráči z lavičky.

Zápas se většinou odehrával ve středu pole,místy i velmi tvrdě.Domácí většinou nakopávali dlouhé pasy na svoje útočníky a spoléhali na jejich rychlost.Naši hráči naopak kombinační hrou pomalu přehrávali svého soupeře,dostávali se do slibných akcí po stranách.Zejména Pospíšil dělal domácím obráncům problémy svojí rychlostí.První velkou šanci zápasu ale měli domácí,kdy se nejprve ve 22.minutě slibně prokličkoval do šestnáctky soupeře tišnovský Grůza,jeho centr stačili domácí obránci odkopnout ven z vápna na naši polovinu,kde se jej zmocnil Krejčíř,avšak s přihrávkou tak dlouho váhal,až v tísni míč přihrál na kopačky domácího Halody,jenž sprintoval s míčem zcela sám na Kunického.Náš brankář si však počínal skvěle ,výběhem zmenšil střelecký úhel domácího útočníka a levou nohou vykopl jeho střelu mimo tišnovskou branku.Ve 25.minutě domácí znovu zaútočili z levé strany a Haloda tentokráte vystřelil přesně na branku,ale jeho tvrdá střela skončila na náručí brankáře Kunického.

A tak zahrozil v 31.minutě náš tým.Halas našel přesnou přihrávkou na levém křídle Žáčka,ten postupoval dál směrem do šestnáctky domácích,kde se rychlou kličkou na mokrém trávníku zbavil obránce Mikloviče a z úhlu prostřelil Popelku v brance domácích na 0:1 pro Tišnov!!! O 4 minuty později jsme podnikli další protiútok,Sodomka převzal v rychlosti přihrávku,na vápně zasekl míč před obráncem a lobem se pokusil přehodit vyběhnuvšího Popelku.Ten jen s námahou stačil míč vyrazit do vzduchu,který chtěl vrátit hlavou do branky Kuldan,ale v souboji se ve vzduchu srazil s domácím brankářem tak nešťastně,že jej při dopadu na zem celou svou váhou domácí brankář zalehl.Kuldan musel být posléze vystřídán a následné vyšetření v nemocnici potvrdilo přetržení postranního vazu pravého kolene.

Poločas se tak dohrál a do kabin se šlo za stavu 0:1 pro hosty.Ve druhém poločase se domácí snažili změnit průběh hry a nátlakovou tvrdou hrou ve středu pole se snažili co nejdříve vyrovnat skóre utkání.To se ale našim hráčům dařilo eliminovat.Neodkopávali jsme balóny a snažili jsme se kombinačně pronikat do obrany domácích.Škoda jen některých nevyužitých šancí po akcích Sodomky a Halase.Zápas tok dospěl do konečného stavu 0:1.První tři body z hřiště soupeře tedy putují do Tišnova.Je nutné pochválit celé mužstvo za bojovnost a zodpovědnost,se kterou přistoupili k tomuto důležitému utkání.Je to jistě povzbuzení do dalších zápasů a zejména do dalšího domácího duelu proti Ždírci.

 

Zdroj: http://www.afktisnov.cz



Ohlasy k zápasu


FC Strání
Zdeněk Šebesta (trenér): Musíme věřit, že se nám co nejdříve vyprázdní marodka. Kluci dnes opravdu bojovali, ale bez chybějících opor to prostě nejde. Po změně stran jsme měli více ze hry, ale na zkušeného soupeře to nestačilo.




Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - J. Mimochodek [-] (78. M. Bruštík [-] ) , O. Čaňo [-] , T. Haloda [-] (78. J. Vojtek [-] ) , P. Miklovič [-] - D. Sedláček [-] , L. Pilka [-] , P. Silnica [-] , P. Fruhauf [-] (34. V. Čaňo [-] ) , J. Gardian [-] - L. Jaroněk [-]

AFK Tišnov
D. Kunický [-] - T. Sodomka [-] (85. D. Pořízek [-] ) , F. Kuldan [-] (42. T. Marvan [-] ) , O. Halas [-] , J. Krejčíř [-] , R. Bubeníček [-] , J. Grůza [-] , M. Sedlo [-] , J. Žáček [-] , J. Huška [-] , D. Pospíšil [-]

ŽK: 21. T. Haloda , 40. P. Silnica , 73. J. Mimochodek - 61. O. Halas , 68. M. Sedlo , 87. J. Grůza .
Počet diváků: 263. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - SOUKAL Bedřich, PETKO Marko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.