0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

2.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V ŠUMPERKU BRANKA NEPADLA, ÁČKO ZÍSKALO BOD ZA REMÍZU 0:0


Branky


0

I druhý zápas “A” týmu Slovanu v nové sezóně Fortuna Moravskoslezské divize D skončil dělbou bodů. Bojovné utkání na půdě Šumperku nepostrádalo tempo, branky se však diváci nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty utkání nenaznačily, že by v něm neměla padnout žádná branka. Už ve 3. minutě odcentroval z pravé strany Černý a Pazourek hlavičkoval v dobré pozici nad. O dvě minuty později zkopírovali stejnou akci i domácí, Jurásek poslal zprava centr do vápna Slovanu a Nimrichtrova střela o metr přeletěla Zádrapovu branku. Ve 13. minutě se činil domácí brankář Kreizl, který konečky prstů vytěsnil Vaňkovu střelu z hranice velkého vápna na roh. Domácí odpověděli ve 25. minutě, když odražený míč napálil pohotově Rozsíval, rosickou branku však netrefil. Největší příležitost utkání si Šumperk vypracoval po půlhodině hry, kdy se Nimrichtr probil po pravé straně až před Zádrapu, ten jeho střelu ale vynikajícím zákrokem vyrazil.

 

Ihned po změně stran se v dobré pozici ocitl Černý, svoji hlavičku po centru Pazourka ale nasměroval vedle pravé tyče. V 50. minutě našel Selinger dlouhým pasem za obranu Pazourka, ten přihrál pod sebe na nabíhajícího Šípa, jeho tečovaná střela ale mířila pouze do rukavic Kreizla. Slovan byl nejblíže ke vstřelení gólu v 68. minutě, kdy Selinger prodloužil hlavou míč na Přichystala, ten však ve stoprocentní pozici o metr minul pravou tyč domácí svatyně. Domácí ve druhém poločase hrozili převážně ze standartních situací a když se nedokázali prosadil ani po sérii tří rohů v nastaveném čase, skončilo utkání bezbrankovou remízou.

 

zdroj: http://www.fc-rosice.cz



Sestavy


FK Šumperk
M. Kreizl [-] - D. Španihel [-] , R. Jurásek [-] (46. E. Kotzmann [-] ) - L. Horák [-] , J. Bernard [-] , J. Ševčík [-] (63. P. Dostál [-] ) , F. Rozsíval [-] - J. Nimrichtr [-] , M. Podhorný [-] (76. M. Rýznar [-] ) - M. Olejník [-] , M. Smrž [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - O. Přichystal [-] (81. O. Ullmann [-] ) , P. Šíp [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (77. D. Moučka [-] ) , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] , T. Buršík [-]

ŽK: 87. J. Bernard - 48. P. Šíp , 60. T. Selinger .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: GREČMAL Michal - KULIČKA Radek, MALČÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.