Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 17:00

1.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč odjela s osmičkou


0

Totální demolice. Jinak se premiérové mistrovské vystoupení divizních fotbalistů Žďáru nad Sázavou nedá nazvat. Výrazně omlazenou Třebíč jsme nijak nešetřili, konečné skóre tak znělo málo vídaných 8:0! Ve fotogalerii naleznete také předsezónní fotku A týmu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku zápasu se čekalo jen několik vteřin. Po pěkné kombinační akci se v úvodní minutě prosadil Bureš. Zvýšit mohl Vopršal, ale jeho lob přeletěl s gólmanem i branku Třebíče. Podruhé jsme se ale dočkali hned za chvíli, v 6. minutě dostal balon za obranu Pohanka a bylo to 2:0. Dvougólové vedení hráče Žďáru uklidnilo, mladý hostující celek přesto zahrozil, jeho šanci ve 12. minutě však bravurně zlikvidoval gólman Konrád.

Další dva góly přinesla závěrečná čtvrthodina prvního poločasu. Ve 31. minutě se blýskl Pohanka, když naservíroval míč Trojánkovi na zlatém podnose a ten do prázdné branky zvýšil na 3:0. S chutí hrající Pohanka pak poločasové skóre uzavřel svým druhým gólem ve 38. minutě. Už po pětačtyřiceti minutách tak bylo prakticky rozhodnuto.

 

Ani ve druhém dějství nás střelecká chuť neopustila. V 53. minutě se dorážkou prosadil Vopršal, přesně po hodině hry využil sólový nájezd Jurnečka a vedli jsme již 6:0. Jurnečka si za dalších osm minut svoji gólovou radost zopakoval, na konečných 8:0 pak skóre v 74. minutě uzavřel Vopršal.

Do sezony jsme tak vstoupili pravou nohou, takový výsledek zřejmě očekával jen málokdo. Na druhou stranu je třeba říci, že Třebíč nastoupila v extrémně omlazeném složení (nejstarší hráč základní sestavy byl ročník narození 1996!). Za týden nás v Tišnově jistě čeká daleko těžší práce, ale výborný výsledek prvního kola by nás měl patřičně nakopnout.

 

zdroj: http://www.fczdas.cz



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - J. Šindelka [-] , Š. Wasserbauer [-] , P. Ločárek [-] , P. Fiala [-] - L. Trojánek [-] , R. Sodomka [-] (73. R. Kunstmüller [-] ) , J. Bureš [-] , Č. Vitásek [-] - V. Pohanka [-] (57. L. Jurnečka [-] ) , M. Vopršal [-] (87. J. Nedvěd [-] )

HFK Třebíč
K. Procházka [-] - R. Bence [-] (77. T. Oberreiter [-] ) , R. Valíček [-] , L. Karásek [-] , V. Maleta [-] , P. Novák [-] , D. Lorenc [-] (59. A. Macek [-] ) , M. Šmíd [-] , M. Kafoněk [-] , R. Houser [-] , S. Renát [-] (46. T. Staněk [-] )

Počet diváků: 265. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - SEDLÁČEK Tomáš, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.