Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

7.0

FOTO: V zápasu Kolína s Kratonohy padly tři branky během šesti minut


Branky


0

Kolínský „A“ tým už po třetí v řadě nedokázal porazit soupeře v základní hrací době a opět musely rozhodnout o přídělu bonusového bodu penalty. Na rozdíl od utkání na Admiře tentokrát bral druhý bod soupeř, když rozhodující penaltu proměnil Michal Kouřil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se vední ujali Kolínští. Skóre otevřel ve 28. minutě stoper Petr Šourek. Radost z vedení ale nevydržela dlouho. O chvíli později se ze sporné situace prosadil Krejčík. Kolínští vypadli z tempa a toho opět využili hosté. Ve 32. minutě poslal Kratonohy do vedení exkolínský Michal Kouřil. Ve druhém poločase se modrobílí zmohli už jen na srovnání stavu. Před branku dostal balon Josef Janecký a z tutové příležitosti nezaváhal.

 

V penaltovém rozstřelu byli šťastnější hráči Kratonoh. Kolínští v penaltách trefili jednou brankovou konstrukci a třikrát si s míčem poradil brankář Mačí. Naopak definitivní tečku za utkáním udělal Michal Kouřil.

 

Fotogalerie - Jan Kobzáň
Fotogalerie - Natálie Krupková

Pozápasový rozhovor s kolínským trenérem Havrdou

Časosběrné video z celého utkání



Sestavy


SK Sparta Kolín
V. Blahovec [-] - L. Seifert [-] (88. O. Puk [-] ) , D. Veselý [-] (65. T. Mlynka [-] ) , P. Němeček [-] , A. Čapek [-] (77. L. Šindelář [-] ) , L. Živný [-] , M. Vácha [-] , P. Šourek [-] , P. Jindřich [-] (41. M. Puk [-] ) , D. Nešpor [-] , J. Janecký [-]

FK Kratonohy
J. Mačí [-] - O. Haupt [-] , K. Krejčík [-] (62. D. Jošt [-] ) , O. Kraják [-] (62. D. Ličman [-] ) , V. Štěpán [-] , D. Brunclík [-] (74. P. Jimmy [-] ) , D. Čada [-] , D. Novák [-] , J. Kábrt [-] , J. Štoček [-] (88. O. Karanský [-] ) , M. Kouřil [-]

ŽK: 17. P. Šourek - 40. K. Krejčík , 78. D. Čada .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - BENEDIKT Ladislav, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.