1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Konečně se nám povedl i druhý poločas, radoval se po výhře soušský trenér Petr Johana


Branky


0

V 11. kole fotbalové divize domácí tým přivítal svého soupeře z Ostré u Nymburka. Jedná se o tým, který v uplynulém ročníku hrál divizi ve skupině A, tudíž pro FK Souš neznámý soupeř. Tým z Ostré před utkáním předcházela pověst kvalitního mužstva, což se během utkání také ukázalo...

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štefek se trefil parádně

Utkání začali náporem domácí hráči, hned v úvodu svého soupeře zmáčkli a hned z toho byla vedoucí branka domácích. Soušský tým v 5. minutě zahrával rohový kop z levé strany, míč šel na zadní tyč hostující branky, kde jej domácí stoper Bohata vrátil hlavičkou před branku, zde hosté odkopli pouze na hranici velkého pokutové území na volného a neobsazeného Štefka, který nádhernou střelou z „voleje“ rozvlnil síť v hostující brance 1-0. To byla paráda, celý stadion ve stoje zatleskal této výstavní brance.

 

Domácí se nespokojili s jednobrankovým výsledkem a stále se snažili o vstřelení další branky. To se jim málem povedlo ve 12. minutě utkání, když krajní záložník Matyáš z levé strany přesně odcentroval míč na nabíhajícího Dolejšího a ten z „voleje“ pálil na branku, ale jeho střela byla z tečovaná a kopal se pouze rohový kop.

 

Ve 25. minutě se ke střele z 25 metrů odhodlal defenzivní záložník Nobst, jeho prudká a opět krásná střela mířila do horního rohu hostující branky, ale byla mírně tečovaná hostujícím obráncem a tak jenom olízla břevno hostující branky a kopal se opět rohový kop.

 

Stejný hráč ve 37. minutě dostal ideální nahrávku z levé strany a z 20 metrů svoji střelu vyslal pouze nad hostující branku. Domácí měli tedy v prvním poločase, dost příležitostí navýšit brankové skóre, ale nestalo se tak. Hosté v poli hráli výborně, kombinovali, snažili se, ale bohužel pro ně neměli jedinou vyloženou brankovou příležitost. První poločas tak skončil 1:0 pro domácí tým.

Hosté srovnali, domácí zabrali

Ve druhém poločase se taktovky chopili hosté s cílem vyrovnat brankové skóre utkání. To se jim také podařilo v 58. minutě utkání, když v pravé polovině pokutového území výborně zakombinovali a krátkými přihrávkami se dostali k přímému ohrožení domácí branky a hráč s č. 3 Petlička krátkou a rychlou střelou k pravé tyči domácí branky vyrovnal na 1:1.

 

Pro domácí tým to byla ale výzva zamakat a zabojovat ještě víc. Povel k tomu dal domácí kanonýr a jeden z tahounů mužstva Václav Štípek. Hecoval spoluhráče, rval se, chodil si do středu hřiště pro míče, které pak s rozumem rozdával. V 62. minutě přišel z pravé strany centr do pokutového území, kde jej právě Štípek hlavičkou „cpal“ do hostující branky, ale hostující brankař míč chytil.

 

V 65. minutě poslali domácí hráči dlouhý míč za hostující obranu, zde měl k míči nejblíže hostující obránce, ale kde se vzal tu se vzal Václav Štípek jej pře sprintoval a ze strany běžel ve výhodné pozici na hostující branku. Právě když se chystal vystřelit, byl sražen v pokutovém území a rozhodčímu nezbývalo nic jiného, než odpískat pokutový kop. Než se ostatní hráči na hřišti vzpamatovali z této herní situace, domácí hráč Dominik Dolejší na nic nečekal, rychle si vzal míč do náručí a už si stavěl míč na značku pokutového kopu (jako by se bál, že mu někdo míč sebere dříve). Dolejší poté pokutový kop s přehledem proměnil a domácí vedli 2:1.

 

Do konce utkání zbývalo ještě 25 minut a to byla ta doba, kdy hosté zapnuli na vyšší obrátky s přáním vyrovnat a nebo stav utkání zcela otočit ve svůj prospěch. Dokonce v době nastavení hrací doby se do útoku zapojil i jejich brankař. Nutno říci, že skutečně hosté měli ještě možnost vyrovnat, když v úplném závěru po rohovém kopu domácí obránce hlavičkou na brankové čáře odvracel už skoro jistou vyrovnávací branku, ale nestalo se tak a utkání po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího skončilo těsným vítězstvím domácích v poměru 2:1.

 

Odehrané utkání bylo na divizní úroveň velmi kvalitní, domácí byli šťastnějším mužstvem, i když vítězství si zasloužili. Hostům nezbývá než vystřihnout poklonu za kvalitně odehraný zápas.

 

ZDROJ: tjbaniksous.cz



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Johana (trenér, pro tjbaniksous.cz): „Odehráli jsme těžké utkání s kvalitním soupeřem. Konečně naši hráči odehráli velmi dobře i druhý poločas, což v uplynulých utkání nebylo pravidlem. Zápas bylo vyrovnaný a bylo to o vstřelení druhého gólu, to se podařilo nám a byli jsme v tomto ohledu šťastnějším mužstvem. Hráči však tomu šli naproti a nasazená bojovnost se nám vyplatila, neboť tyto tři body mají svoji hodnotu. Poděkování směřuje tedy všem hráčům, náhradníkům a realizačnímu týmu. Také pochvala směřuje našim věrným fanouškům, kteří nás po celé utkání aktivně, a hlavně hlasitě podporovali.“




Sestavy


FK Baník Most - Souš
P. Hanus [-] - V. Pátek [-] , M. Prokop [-] , D. Dolejší [-] (79. J. Zápotocký [-] ) , J. Chábera [-] , V. Štípek [-] (69. P. Hlaváček [-] ) , . Štefko, [-] (86. A. Kadlec [-] ) , V. Popelka [-] , D. Nobst [-] (91. P. Vávra [-] ) , D. Matyáš [-] (69. T. Karlovec [-] ) , P. Bohata [-]

Sportovní sdružení Ostrá
M. Štěpánek [-] - J. Řezníček [-] , M. Bureš [-] , J. Hořák [-] , D. Poběrežský [-] - P. Habrun [-] , P. Vobořil [-] , J. Petlička [-] , L. Dejl [-] , D. Hudec [-] - R. Herzán [-]

ŽK: 48. D. Nobst , 79. D. Dolejší - 39. L. Dejl , 41. D. Poběrežský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Aubrecht Jan - TALPÁŠ Petr, SAPOUŠEK Jáchym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.