2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:15

11.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sodoma s Gáborem vystřelili vítězství Motorletu


Branky


0

Po bezgólovém prvním poločase si vzal slovo domácí kanonýr Jiří Sodoma, který vystřelil tři body pražskému týmu. Gáborova branka přinesla Jinonickým klid a ti následně dovedli zápas pohodlně do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Foferka zářil

Zápas domácí sice začali aktivněji, ale nic vážnějšího si nepřipravili. Soupeř pomalu odhodil ostych a začal soupeře přehrávat. Vytvářel si i šance, ale brankář Foferka byl prostě skvělý. Ani jeden míč až do přestávky za svá záda nepustil.

Domácí udeřili

Neproměněné šance hosty musely krátce po přestávce hodně mrzet. V 51. minutě přišla domácí akce po levé straně, centrovaný míč brankář Zach neudržel a dotírající Sodoma jej z metru pohodlně doklepl do odkryté branky. Rakovničtí ale neklesli na mysli a vypracovali si další dvě tutovky, naštěstí pro domácí opět bez gólového efektu.

V 65. minutě podlouzl u rohového praporku hostující obránce Výborný, Karbulka se přes něj uvolnil a pronikl do vápna. Přihrávkou našel před brankou Gábora ten pohotově zakončil na 2:0.

Pak ale pro Motorlet přišla ještě jedna komplikace. V 69. minutě získali hosté výhodu rohového kopu. Po nastálých zmatcích před brankou zasáhl míč rukou Lukič a sudí Vrchota nařídil penaltu. Míč si na bílý puntík postavil hostující Hynek, ale Foferka směr jeho střely vystihl a míč vyrazil. 

 

ZDROJ: www.fotbal-motorlet.cz



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha, s.r.o.
Martin Poustka (trenér, pro www.fotbal-motorlet.cz): „V posledních zápasech je to pořád stejné. Nehrajeme dobře, ale máme tři body. Úvod tohoto zápasu nebyl špatný, měli jsme tam nějaké závary, nějaké šance. Potom jsme ale nechali hrát soupeře a musíme děkovat štěstí a našemu brankáři, že se šlo k přestávce za stavu 0:0. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe, bylo tam nasazení, lepší přístup, lepší pohyb a podařilo se nám dát dva góly. Když soupeř nedal penaltu, už to bylo dobré. Dneska musím vyzdvihnout jednoho hráče, brankáře Foferku. Jeho zásluhou jsem udrželi bezbrankový stav po půli, chytil penaltu a celý zápas mužstvo držel. Teď už by to chtělo podpořit tříbodový zisk i dobrým výkonem. Bylo by skvělé, kdyby to přišlo už teď v sobotu na hřišti Ostré.”

TJ Tatran Rakovník
Pavel Koutenský (trenér, pro www.fotbal-motorlet.cz): „Na Motorletu jsme si vytvořili jedenáct velkých šancí a nedali ani gól. V první půli jsme Motorlet zaskočili a počet vyložených šancí byl 8:2 pro nás. Herně jsme byli lepší, dostávali jsme se do šancí a fakt jsme hráli moc dobře. Mohli jsme vést klidně o tři branky, ale bohužel, stav byl 0:0. Pokutový kop, tam se zápas zlomil. Pak už nebyla v našich silách navázat na výborných šedesát minut. Bohužel, vůbec nám to nestřílí, z patnácti gólových šancí z posledních dvou duelů nejsme schopni dát branku. Na tréninku neděláme nic jiného, než útočnou fázi, zakončení, ale při zápase je pro nás brána zakletá.“



Sestavy


FK Motorlet Praha, s.r.o.
T. Foferka [-] - J. Rajnoch [-] , L. Kučera [-] , O. Měska [-] (85. F. Kutina [-] ) , V. Kotrba [-] , J. Sodoma [-] (73. S. Zdichynec [-] ) , T. Lukič [-] (86. M. Bedrna [-] ) , J. Pyšek [-] (66. D. Duch [-] ) , J. Karbulka [-] , M. Vašulka [-] (61. M. Gábor [-] ) , M. Filip [-]

TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - V. Hradecký [-] (79. T. Rothe [-] ) , P. Vecka [-] (23. J. Bredler [-] ) , K. Omovie [-] (82. J. Červenka [-] ) , P. Kučera [-] , L. Stuchl [-] , D. Dolák [-] , K. Výborný [-] , J. Hynek [-] , A. Vrána [-] (69. T. Rossmann [-] ) , D. Vild [-]

ŽK: 68. T. Lukič - 78. J. Hynek , 80. K. Výborný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - KOUBA Štěpán, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.