0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 10:15

10.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvaly získaly cenné dva body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvaly trefili domácí branku jednou a vezou dva body. Třikrát po sobě tak Neratovičtí nebodovali naplno a v tabulce spadli na druhé místo. Velká marodka si tak v posledních kolech vybírá svou daň.


  Úvaly nebyly také kompletní a předvedená hra z obou stran tomu odpovídala. Bylo to spíše o bojovnosti a pro diváka to nebyl zrovna pohledný fotbal. Domácí byli opticky lepším týmem, snažili se hrát a něco vymyslet, naráželi ale na hodně zabetonovanou defenzivu hostů. Za celý zápas si nevytvořili vyloženou šanci a poprvé vyšli střelecky naprázdno a nepotvrdili tak pověst nejlépe střílejícího mužstva.


  Švejda za celý zápas musel řešit jedinou střelu na neratovickou branku a tak zápas skončil bezbrankovou remizou. 


  Na penalty trenér poslal do branky náhradníka Pospíšila, ale platné to nebylo a pokutové kopy vyšly lépe hostům, kteří si tak odvezli i druhý bod.

 

Zdroj: www.fkneratovice-byskovice.cz



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice, s.r.o.
Tomáš Staněk (trenér, pro www.fkneratovice-byskovice.cz): „Soupeř především bránil. Prostě to zavřel a my jsme se před branku dostávali hodně těžce. Měli jsme sice nějaké náznaky šancí, byli asi i lepším týmem, ale nebylo nám to nic platné. To nejhorší bychom měli mít v rámci nemocí a celkových absencí za sebou a snad už nás čeká konečně pozitivní týden.“




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice, s.r.o.
R. Švejda [-] (90. M. Pospíšil [-] ) - T. Chlumecký [-] , V. Vorasický [-] , R. Šulc [-] , J. Pajkrt [-] - L. Novák [-] , M. Barták [-] (63. D. Weiner [-] ) - J. Kozák [-] , R. Hrdý [-] (81. J. Šťovíček [-] ) - P. Tláskal [-] , J. Moravec [-] (59. M. Zeman [-] )

SK Úvaly
F. Michalek [-] - L. Pour [-] (90. D. Novotný [-] ) - M. Kotek [-] , M. Dudla [-] , P. Štěpánek [-] , J. Pěnkava [-] , O. Vrabec [-] , R. Klouček [-] (46. L. Pechač [-] ) , J. Andrle [-] (78. V. Zvěřina [-] ) , M. Hořínek [-] , J. Moudrý [-]

ŽK: 9. J. Moravec , 41. V. Vorasický - 32. J. Andrle , 63. M. Kotek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šmat David - MELNIČUK Vladimír, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.