0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 10:15

8.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hrobce schytaly od Meteoru šestku, Ibe a Hrdina mají po dvou gólech


Branky


37. J. Kamlach , 38. C. Ezeala , 46. S. Ibe , 47. S. Ibe , 65. A. Hrdina , 69. A. Hrdina
0

Už předchozí domácí zápas s Českou Lípou ukázal, že v hráčích Meteoru je mnohem víc, než do 6. kola předváděli. I ve svém druhém zápase po sobě se při rozehrávce soupeře prezentovali jejich okamžitým napadáním a nutili je tak k chybám, které byly pro konečný výsledek rozhodující.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl zcela v režii pražanů. Velkou aktivitou hýřil zejména Kamlach, který dělal obraně domácích velké problémy. Ti ale i díky nepřesné mušce hráčů Meteoru drželi nerozhodný stav až do 37. minuty. V ní nejprve brankář Sailer poslal svoji rozehrávku přímo na nohu Hanka, od nějž míč přes Ezealu (Erica) doputoval ke zcela volnému Kamlachovi, jehož ukázkový dloubák skončil poprvé v domácí brance. 0 : 1.

 

O minutu později se skóre opět měnilo. Další brance hostí předcházelo velmi účinné Ibeho napadání při němž domácí obránce uklouzl a umožnil tak Ericovi s Hrdinou dokončit jejich akci po níž prvně jmenovaný rozvlnil síť domácí branky podruhé. 0 : 2. Tento stav se do konce prvního poločasu již nezměnil.

 

Kdo očekával, že domácí budou chtít hned od začátku druhého poločasu na svého soupeře z Prahy vlétnout a pokusit se o vstřelení kontaktní branky, mýlil se. Opak byl pravdou. Hosté totiž hned v jeho úvodu zvýšili svůj náskok na čtyři branky. Nejprve ještě ve 46. minutě sebral bezradným obráncům Hrobců míč u jejich pokutového území Ibe a technickou střelou zvýšil na 0 : 3.

 

To však nebylo od tohoto hráče zdaleka vše. Ke svému výbornému výkonu přidal za další minutu svoji už druhou branku v utkání. Tentokrát se trefil po centru Hrdiny z bezprostřední blízkosti hlavou. 0 : 4. I když se domácí snažili dosáhnout aspoň čestnou branku, velkou překážkou jim v jejich úsilí byli tak jako proti České Lípě pozorně hrající defenziva v čele se stoperem Pavlíkem a spolehlivým brankářem Tomanem.

 

Zatímco domácí borci ne a ne najít tu správnou cestu ke skórování, hosté byli i nadále při střelecké chuti. V 65. minutě po akci Ibe, Hanek, Eric prokličkoval Hrdina mezi čtyřmi bránícími hráči a poslal míč popáté za Sailerova záda. 0 : 5. I tentokrát po vstřelené liché brance přišla záhy sudá. V 69. minutě tak jako v mnoha předchozích situacích hledal Kamlach v pokutovém území domácích centrovaným míčem někoho ze svých spoluhráčů

 

A podařilo se. Od Janíčka, který uvnitř šestnáctky vyhrál souboj s obránci totiž míč doputoval na vápno k číhajícímu Hrdinovi jenž upravil skóre na 0 : 6. V závěrečné dvacetiminutovce se do slibných příležitostí dostali i domácí, ale vstřelit aspoň čestný úspěch se jim nepodařilo.

 

Zdroj: Oficiální web klubu FK Meteor Praha VIII



Ohlasy k zápasu



FK Meteor Praha VIII B
Hostující klub: "Meteor v Hrobcích vyhrál zcela zaslouženě a za předvedený výkon si poděkování zaslouží všichni jeho hráči."



Sestavy


SK Hrobce
V. Sailer [-] - P. Fary [-] , J. Kühn [-] , J. Šimral [-] , J. Hála [-] - K. Kejval [-] , M. Polák [-] , A. Kühn [-] - J. Slavíček [-] , T. Belák [-] , V. Kala [-] (77. K. Mikas [-] )

FK Meteor Praha VIII B
D. Toman [-] - F. Jiřík [-] (46. P. Vácha [-] ) , P. Pavlík [-] (77. K. Holeček [-] ) , P. Jankú [-] , C. Ezeala [-] (81. P. Berger [-] ) , Š. Janíček [-] , D. Dvořák [-] , D. Hanek [-] , A. Hrdina [-] (69. T. Vaněk [-] ) , J. Kamlach [-] (71. V. Junek [-] ) , S. Ibe [-]

ŽK: 24. F. Jiřík , 70. J. Kamlach .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - TVRDÍK Ivan, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.