0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

7.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran jasně vyhrál v Lounech, Omovie dal dvě branky


Branky


0

V 7. kole divize odjeli fotbalisté Tatranu k těžkému utkání do Loun, které měly devět bodů. Do branky se kvůli zdravotní indispozici Radka Zacha postavil veterán Petr Kut a byl opět klíčovou postavou a zároveň vychytal svoje třetí čisté konto v tomto ročníku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První čtyři minuty byly ze strany hostů hodně ustrašených, ale pak přišla Dolákovo křížné vysunutí Rossmanna, který utekl. Poslal před branku ostrý centr a Kingsley Omovie po zadku doslova dotlačil míč za brankovou čáru – 0:1. Od tohoto okamžiku převzali otěže hosté, kteří byli fotbalovější. Domácí se snažili jen o nakopávané míče na bývalého hráče Tatranu Lesniaka, se kterým si ale oba stopeři poradili. Tatran mohl zvýšit po úniku P. Kučery, který ale přestřelil. Hosté se dočkali ve 40. a byl u toho opět výborně hrající Dolák, který nádhernou uličkou vysunul Petra Kučeru, jenž šel sám na brankáře a parádním rohlíčkem jej obstřelil – 0:2.

 

Začátek druhé části byl ze strany hostů nepovedených. Přišlo mnoho zbytečných ztrát míče, z čehož pramenil tlak domácích, ale obrana Tatranu pracovala bezchybně. Klíčový okamžik přišel v 78., kdy si Vild při odkopu nastřelil ve vápně ruku. Petr Kut ale bravurním zákrokem penaltu vyrazil a nakonec zneškodnil i dorážku. Násleodval roh, po kterém přišel rychlý brejk Tatranu. Rothe vysunul na pravé straně Doláka, který vnikl až do vápna. Přesnou přihrávkou naservíroval míč Kingsley Omoviemu, který se nemýlil – 0:3. V závěru mohl stejný hráč završit hattrick, ale hlavou minul. Gólem neskončil ani únik Hradeckého, který šel sám na brankáře, ale nepřehodil ho.

 

AUTOR: DAVID SVOBODA / tatranrakovnik.cz



Ohlasy k zápasu


FK SEKO Louny
Pavel Koutenský: „Znám všechny hráče domácích a vím, jakou hrou se prezentují. Celý týden jsme se na to připravovali a podle předvedené hry a výsledku dobře připravovali. Vítězství 3:0 je zasloužené, byť klidně mohlo být vyšší. Na druhou stranu nás výrazně podržel Petr Kut, který chytil penaltu. Jedno vítězství ale jaro nedělá. Musíme makat dál a hlavně se vyvarovat velkému množství nevynucených chyb, které nás stojí spoustu sil.“




Sestavy


FK SEKO Louny
J. Pokorný [-] - P. Soukup [-] , M. Lesniak [-] , V. Trup [-] , J. Černý [-] , F. Schettl [-] (67. T. Kurka [-] ) , J. Suchý [-] , V. Popovič [-] , P. Fiřt [-] , K. Krejčík [-] , P. Vokurka [-] (70. J. Kotlan [-] )

TJ Tatran Rakovník
P. Kut [-] - A. Vrána [-] , P. Vecka [-] , K. Omovie [-] (83. V. Hradecký [-] ) , D. Vild [-] (78. K. Výborný [-] ) , P. Kučera [-] , L. Stuchl [-] , M. Verner [-] , D. Dolák [-] (89. D. Gögh [-] ) , J. Hynek [-] , T. Rossmann [-] (72. T. Rothe [-] )

ŽK: 31. P. Fiřt , 51. V. Popovič , 63. V. Trup , 74. K. Krejčík - 53. D. Vild .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: Paták Viktor - KOŠAN Martin, ŠTYCHOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.