4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 10:15

6.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrana má za sebou suprově odehraný zápas, byl po jasné výhře spokojený trenér divizního lídra


Branky


0

V šestém kole přibalili domácí Motorletu na cestu domů čtyři kousky a dál vévodí své divizní skupině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Před zápasem se přidal na neratovickou marodku ke kapitánovi Kozákovi při rozcvičení i Škarecký a tak domácí měli ze zápasu tak trochu obavy. Ty se ale nenaplnily a jak Tlaskal, tak Novák, oba hrající poprvé v základní sestavě, zraněné plně nahradili.

 

  Do vedení domácí šli už ve čtvrté minutě, když aktivním napadáním vybojovali po rozehrání brankáře Malíka míč a ten se kombinací dostal až k Novákovi, který pod padajícím gólmanem usměrnil míč do sítě a otevřel účet zápasu.

 

  Do hry se po obdrženém gólu dostal i Motorlet, narážel ale na spolehlivě hrající obranu. A když už se za ní dostal, se vším si poradil dobře chytající Švejda. Poločas tak skončil vedením domácích 1:0.

 

Motorlet se nedočkal ani čestného úspěchu

Druhé trefy se domácí dočkali v pětašedesáté minutě, po centru z rohového kopu se hlavou prosadil poprvé v této sezoně Jakub Pajkrt. Motorletu tak nezbývalo nic jiného, než všechny síly vrhnout do útoku ve snaze o vyrovnání. Otevřená obrana hostů tak byla vodou na domácí mlýn k rychlým brejkům.  Jeden takový zužitkoval David Weiner, který si naběhl na přetažený centr z pravé strany a z první poslal míč za záda bezmocného Malíka. Čtvrtý gól pak ještě přidal v samotném závěru ze sóla Andrej Ďurinda.

 

  Po šestém, tentokrát jasném, vítězství v řadě si neratovičtí borci nadále drží vedoucí pozici celé divize, tým doposud ztratil jen jeden bod. Za týden jeho formu prověří silné Kladno.

Zdroj: www.fkneratovice-byskovice.cz



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Tomáš Staněk (trenér): „Před zápasem jsem měl trochu obavy, jak zvládnou zápas Novák a Tlaskal. Museli zaskočit za zraněného Kozáka a Škareckého, ten se zranil při rozcvičce. Myslím, že se s tím poprali velmi dobře a zápas vyloženě oddřeli. Do týmu přinesli velkou touhu a velkou pracovitost. Výsledkově paráda, ale herně to bylo spíše vydřené. Útoky Motorletu jsme řešili velmi dobře, hlavně Regner měl na hlavě každý centr soupeře. Hosté ke konci už museli hrát na riziko, čehož jsme dokázali využít. Zvládli jsme to a obrana má za sebou suprově odehraný zápas.“




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
R. Švejda [-] - V. Vorasický [-] , J. Pajkrt [-] , R. Šulc [-] , T. Chlumecký [-] - V. Regner [-] , P. Tláskal [-] , M. Barták [-] (57. M. Rejman [-] ) , A. Ďurinda [-] - R. Hrdý [-] (78. D. Weiner [-] ) - L. Novák [-] (62. J. Moravec [-] )

FK Motorlet Praha
A. Malík [-] - J. Rajnoch [-] , L. Kučera [-] (87. D. Duch [-] ) , J. Hájek [-] (87. M. Filip [-] ) , J. Sodoma [-] , V. Kotrba [-] , T. Lukič [-] (64. O. Měska [-] ) , J. Pyšek [-] , M. Podzemský [-] (66. D. Cinkanič [-] ) , M. Vašulka [-] (73. M. Gábor [-] ) , V. Burýšek [-]

ŽK: 88. V. Regner - 17. T. Lukič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kříž Jiří - HODEK Jakub, ŠTYCHOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.