O. Bejbl 19.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice otupily Ostrou třemi góly


Branky


19. O. Bejbl - 1. V. Vorasický , 69. J. Kozák , 74. D. Scharf (vl.)
0

 V Ostré čekalo na neratovické hráče mužstvo, které na domácím trávníku jen málokdy pouští body. Trenér domácích Jiří Kafka byl další motivační prvek na hostující straně a o náboj tak bylo postaráno...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bejbl šťastně srovnal

Do zápasu hosté přímo vlétli a v necelé první minutě šli do vedení. Na pravé straně si narazil míč Vorasický s Ďurindou a prvně jmenovaný nedal křížnou střelou Štěpánkovi žádnou šanci. Domácí tím Neratovičtí viditelně zaskočili. Hosté se po vstřelené brance nikam nehrnuli a tak to byl vyrovnaný boj s množstvím osobních soubojů uprostřed hřiště. 


  V devatenácté minutě měli Hosté  smůlu. Domácí zahrávali volný kop ze dvaceti metrů a střelu Bejbla nešťastně tečovali k druhé tyči, než kterou kontroloval Švejda a bylo srovnáno. Do konce poločasu ohrožovala obě mužstva soupeřovu branku převážně ze standardních situací, ale vyloženou šanci si ani jedno mužstvo nevypracovalo.

 

Za zmínku snad stojí situace z 23. minuty. Po centru do vápna z pravé strany byl stažen Škarecký ve vyložené situaci, ale píšťalka zůstala k údivu všech přítomných němá. Poločas tak skončil nerozhodně.

Hosté udeřili

Druhá půle se odehrála zcela v režii hostů. Začali lépe kombinovat a rázem domácí přestali stíhat. V padesáté minutě uvolnil Rejman Ďurindu, ten se střelou malinko zaváhal a obránce mu jí stačil zablokovat. V 68. minutě se ale hosté již dočkali. Po rychlé kombinační akci odcentroval z levé strany Ďurinda a Kozák v malém vápně dotlačil míč do branky a poslal Neratovice do vedení.

 

Tím domácím zasadili hosté dokonalé K.O. a o sedm minut později zopakovali předešlou akci jako přes kopírák a Kozák svým atakem donutil domácího Scharfa k vlastní brance a hosté vedli 3:1. A mohlo být pro neratovické barvy ještě veseleji, po dlouhém nákopu za obranu se k míči dostal Barták a z otočky jen o kousek minul branku domácích.

 

Domácí se do konce zápasu zmohli na jednu velkou šanci po rohu, ale Švejda svým zákrokem snížení a případné závěrečné drama nedopustil. Po závěrečném hvizdu si mohli hosté vychutnat zisk tří bodů z horké půdy v Ostré. S plným bodovým ziskem a šesti plusovými body potvrdili dobrý start do sezony. 

 

ZDROJ: www.fkneratovice-byskovice.cz



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice, s.r.o.
Tomáš Staněk (trenér pro www.fkneratovice-byskovice.cz): „Dnes jsme očekávali náročné utkání a to potvrdilo. V první půli jsme měli perfektní vstup do zápasu a hned v první minutě jsme po autu a hezké kombinaci šli do vedení. Potom nás Ostrá eliminovala ve všech činnostech, začala nás přehrávat a srovnala skóre. Po rozmluvě v kabině jsme ve druhé půli zjednodušili hru, začali kombinovat a přestali kupit chyby v rozehrávce. Zhruba od dvacáté minuty jsme byli lepším mužstvem a podařilo se nám vstřelili dvě branky. Dnes musím za bojovnost, agresivitu a vůli po vítězství mužstvo pochválit. Z horké půdy vezeme tři body, za které jsme velmi rádi."



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá, z.s.
M. Štěpánek [-] - M. Bureš [-] , D. Scharf [-] , O. Bejbl [-] , J. Řezníček [-] - J. Petlička [-] , D. Hudec [-] (77. K. Mareš [-] ) , D. Mařík [-] , P. Habrun [-] (63. T. Moudrý [-] ) , P. Vobořil [-] - R. Herzán [-] (79. M. Saňa [-] )

FK Neratovice-Byškovice, s.r.o.
R. Švejda [-] - D. Weiner [-] (31. R. Hrdý [-] ) - J. Pajkrt [-] , R. Šulc [-] , J. Kozák [-] , V. Vorasický [-] , M. Škarecký [-] (90. L. Novák [-] ) , M. Rejman [-] (80. M. Barták [-] ) , A. Ďurinda [-] (89. J. Moravec [-] ) , V. Regner [-] (90. P. Tláskal [-] ) , T. Chlumecký [-]

ŽK: 72. J. Petlička - 18. T. Chlumecký , 45. V. Regner , 58. M. Škarecký , 76. R. Šulc , 89. A. Ďurinda .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Mrkáček Michal - ŘEHÁČEK Lubomír, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.