1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 10:15

2.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácím nepomohla ani posila z okresního přeboru, Rakovník zaváhal s Ostrou


Branky


0

Ve 2. kole divize přivítal Tatran na své hřišti šestý tým loňské skupiny C – SS Ostrá. A hosté zápas zvládli lépe...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lodivod Pavel Koutenský postrádal zraněné Davida Gögha, Jakuba Bredlera a na jeden zápas distancovaného Petra Vecka za vyloučení v minulém zápasu. Naopak novou tváří se stal stoper z Kněževsi (okresní přebor) Jan Vrábík, který v pátek přestoupil na Tatran a hned ve svízelné situaci pomohl. Domácím se hrubě nepovedl první poločas, kdy dvakrát inkasovali po zakončeních Hudce a Maříka a hra nebyla vůbec dobrá. Po přestávce už to bylo z rakovnické strany lepší. Snížení zařídil Petr Kučera. Tlak domácích sílil, ale z dalších šancí vysněné vyrovnání nepřišlo.  Týmu TJ Tatran Rakovník se tak vstup do sezóny vůbec nepovedl, to Ostrá brala druhou výhru. 



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Kut [-] - J. Hynek [-] , T. Rossmann [-] (46. T. Rothe [-] ) , A. Vrána [-] , K. Omovie [-] (66. D. Vild [-] ) , J. Vrábík [-] , P. Kučera [-] , M. Verner [-] , L. Stuchl [-] , K. Výborný [-] , V. Hradecký [-] (66. D. Dolák [-] )

Sportovní sdružení Ostrá
M. Keller [-] - M. Bureš [-] , D. Scharf [-] , O. Bejbl [-] , D. Poběrežský [-] - P. Vobořil [-] , D. Mařík [-] (84. T. Moudrý [-] ) , P. Habrun [-] , J. Řezníček [-] (93. M. Saňa [-] ) , D. Hudec [-] (89. M. Štěpánek [-] ) - R. Herzán [-] (71. D. Kubec [-] )

ŽK: 82. D. Dolák . ČK: 86. D. Kubec , 89. M. Keller .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: DUDA Miroslav - SZIKSZAY Ladislav, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.