5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 10:15

2.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Louny neměly proti Motorletu nárok


Branky


0

Domácí vyhráli jasně a zaslouženě, hotovo měli už po půli, kdy na ukazateli skóre svítil stav 4:0. Dvakrát se trefil Pyšek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí uragán

Od začátku domácí soupeře zatlačili do defenzívy a první gól na sebe nenechal dlouho čekat. V 16. minutě ještě Sodoma Pyškův centr před brankou nezkrotil. Za dvě minuty začala akce u Podzemského, ten našel rozeběhnutého Vašulku, který s míčem proklouzl do vápna na penaltu ho předložil Gáborovi. Ten s přehledem zamířil přesně k tyči - 1:0.

Ve 25. minutě odcentroval z pravé strany Karbulka, odhlavičkovaný míč si našel na vápně Pyšek a brankář hostů Pokorný po jeho výstavní střele kapituloval podruhé. Na branku hostů se valil útok za útokem, přicházely standardní situace. Po jedné z nich, rozehrané Podzemským, se ve vápně protlačil k míči opět Pyšek a hlavou jej poslal do lounské branky potřetí.

Skvělou tečku za prvním poločasem udělal ve 44. minutě Podzemský. Vzpomněl si na starou fotbalovou poučku: „když nevíš co s míčem, tak vystřel.” Opřel se levačkou do balónu asi z pětadvaceti metrů a ten skončil přesně v šibenici - 4:0.

Sodoma dokonal "bůra"

Po přestávce tempo hry výrazně opadlo. Navíc domácí přidali v 56. minutě pátý gól. Karbulka vybojoval na půlce míč, posunul jej Pyškovi a jeho přetažený centr na zadní tyč dorazil do sítě Sodoma. Hosté měli několik nesmělých pokusů, ale branku Motorletu za celý zápas vážněji neohrozili. Stav 5:0 vydržel až do konce a v prvním domácím zápase si Pražané připsali první výhru v novém ročníku divize.

 

ZDROJ: Lubor Mírek, www.fotbal-motorlet.cz



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Martin Poustka (trenér, pro www.fotbal-motorlet.cz): „Jsem především rád, že si hráči po prohře v Hostouni všechno srovnali v hlavách a dneska odehráli výborný zápas. Potěšili nejen mně, ale i fanoušky. Zejména v prvním poločase se museli diváci bavit, když jsme kvalitní hru podpořili i hezkými góly. Věřím, že tento zápas mužstvo naladí na vítěznou vlnu.”

FK SEKO Louny
Pavel Schettl (trenér, pro www.fotbal-motorlet.cz): „Co na to mám říct. Zápas se nám nepovedl. Dostali jsme brzy první gól a pak další dva rychle za sebou. A bylo po zápase. Za celé utkání jsme se nedostali pořádně do hry a prakticky domácí branku neohrozili. Domácí hráli, zejména v první půli, výborně a vítězství je naprosto zasloužené.”



Sestavy


FK Motorlet Praha
A. Malík [-] - M. Gábor [-] (60. D. Duch [-] ) , J. Rajnoch [-] , L. Kučera [-] , J. Sodoma [-] (84. P. Tylšar [-] ) , V. Kotrba [-] , T. Lukič [-] (60. O. Měska [-] ) , J. Pyšek [-] (70. S. Zdichynec [-] ) , M. Podzemský [-] (80. J. Homola [-] ) , J. Karbulka [-] , M. Vašulka [-]

FK SEKO Louny
J. Pokorný [-] - K. Krejčík [-] , P. Fiřt [-] , P. Vokurka [-] (77. J. Vážný [-] ) - J. Kotlan [-] , P. Soukup [-] , M. Lesniak [-] (84. M. Bednář [-] ) , V. Trup [-] , J. Černý [-] , T. Šťourač [-] (70. D. Havliš [-] ) , R. Němec [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Urban Michal - PRŮCHA Miroslav, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.