Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Petřkovice vyhrály a jsou zachráněny


Branky


13

Poslední zápas sezóny 2017/2018 vyslal Spartak do Ostravy na hřiště Odry Petřkovice. Domácí před zápasem ještě přes své úspěšné jaro neměli doposud jistou záchranu. Spartak musel v zápase oželet celou osu svého týmu – pro vyloučení s HS stopera Tomáše Josla, pro zranění pak Michala Šroma, Václava Ondřejku a Martina Vyskočila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušenost byla tedy v zápase na straně domácích, a to se v utkání projevilo. Petřkovice zejména v první půli dobře táhli na naši branku, kterou opět strážil pozorný Radim Unger.

Přímočáré akce Odry dávaly naší obraně pořádně zabrat. V 10. minutě domácí po faulu Radima Michálka na hranici šestnáctky zahrávali z ideální pozice přímý kop. Radovan Lokša však namířil nad branku. 

O poznání větší horko před naší brankou bylo v 13. minutě. Brejk Petřkovic zakončil střelou Szotkowski, tu reflexivně vyrazil pohotový Unger, dorážku nabíhající Lokša poslal vedle branky.

Třetí výrazný výpad do naší defenzivy už ale skončil gólem. V 25. minutě se domácí protáhli po straně, na přihrávku před pokutové území si dobře naběhl Roman Holiš a po dvou krocích přesně propálil Radima Ungera 1:0.

V 32. minutě domácí zahrávali rohový kop, po němž Lokša trefil břevno naší branky. Spartak kontroval v první půli jen zřídka a k ohrožení branky se téměř nedostal. Nadějně vypadaly střely Michala Dvořáčka a poté Viktora Rožka ze 20 metrů, obě však skončily vysoko nad brankou Odry.

Své vedení tak potvrdila Odra. V 38. minutě důrazně ve středu hřiště získali míč, učinili výpad k naší brance a přízemní centr před branku důrazným skluzem trefil do sítě Jakub Ptáček – 2:0.

Jiskru naděje vykřesal Spartak v 41. minutě a byl to parádní moment. Přímý kop zahrával totiž Michal Dvořáček a trefil se náramně k tyči – 2:1. V trefě bylo i trochu symboliky – Michal společně s Broňkem Otrubou otvírali v srpnu 2017 v mistrovských zápasech střelecký účet Spartaku (domácí zápas proti Líšni). Touto trefou tedy Michal střelecký účet Spartaku v sezóně také uzavřel.

Spartaku se mohlo vést ještě lépe v 45. minutě, to když se v 45. minutě uvolnil před šestnáctkou Erik Hradil, ovšem jeho střela zapadla jen těsně vedle domácí branky.

Ve druhé půli Spartak působil více aktivně. V 54. minutě naši střelu vytahoval nad branku domácí brankář Lukáš Godula. Naopak v 58. minutě hlavičku Lokši vytahoval nad břevno pohotový Unger.

Osud zápasu byl definitivně zpečetěn v 62. minutě. Do našeho pokutového území se důrazně protáhl Jakub Ptáček, přihrávkou našel na malém vápně Romana Holiše a ten pod břevno prázdné branky zavěsil na 3:1.

I tak měl Spartak ještě příležitosti na korekci skóre. V 74. minutě Michal Dvořáček znovu z přímého kopu poslal míč jen těsně vedle branky a v 75. minutě se po sérii několika odrazů míče objevil v dobré pozici Jirka Oulehla, zakončení namířil jen mimo branku.

Utkání se poté dohrálo bez výraznějších akcí. Poslední utkání sezóny tak Spartak prohrál a svou bilanci v sezóně završil na poměrně vyrovnanou bilanci 12 vítězství, 5 remíz a 13 porážek při skóre 65:60 se ziskem 41 bodů. Konečné umístění ještě určí závěrečné zápasy soupeřů z dohrávaného 17. kola, které se už bez nás bude hrát příští týden.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Od začátku utkání bylo poznat, že Petřkovice hrají o důležité body. Začaly agresivně, v rychlosti, to nám dělalo problémy. V jednom z takových brejků jsme dostali ve 20. Minutě gól a ve 30 minutě přidali další branku. Dělaly nám problémy jejich přímočarost a důraz ve středu hřiště. My jsme se do nějakých šancí nedostávali, nějaké náznaky jsme měli u střel z větší vzdálenosti, ale nebezpeční jsme nebyli. Do zápasu jsme se dostali v 41. minutě, kdy se krásnou brankou trefil Michal Dvořáček z trestného kopu. V druhé půli se od začátku hra odehrávala zase ve středu hřiště, odkud se domácí dostávali před branku a v 60. Minutě se jim krásnou brankou podařilo zvýšit na 3:1. Poté se hra zklidnila, urovnala a konečně jsme se ke slovu dostali i my, měli jsme tam nějaké náznaky šancí, které jsme neproměnili. Celkově si myslím, že agresivita, chtění, nutnost bodovat a kvalita byla na straně domácích. Nám chybí zraněná osa týmu a bez těch hráčů nejsme tak nebezpeční, jak jsme byli zvyklí.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] , D. Smékal [-] (87. L. Regec [-] ) , R. Lokša [-] , J. Ptáček [-] , R. Baranek [-] , R. Holiš [-] , M. Sporysz [-] , R. Wozniak [-] (46. M. Latocha [-] ) , L. Švancer [-]

SK Spartak Hulín
R. Unger [-] - J. Zlámal [-] , M. Minář [-] (63. T. Pospíšil [-] ) , J. Oulehla [-] , E. Hradil [-] , R. Michálek [-] (78. S. Uličný [-] ) , V. Rožek [-] , M. Tureček [-] , M. Vyskočil [-] , M. Malenovský [-] , M. Dvořáček [-]

ŽK: 72. L. Švancer - 9. R. Michálek .
Hráči zápasu: R. Holiš .
Počet diváků: 161. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - ŠKROBÁK Lukáš, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Tady to vidím na jasnou remízu.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza