3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín po třetí za týden vyhrál


Branky


16. R. Sasín , 26. M. Suchý , 78. M. Suchý
7

Na hřiště hodonínský fotbalistů přijela Jiskra Rýmařov a prohrála jasně 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtvrt hodině hry rozehrál sandardní situaci z pravé strany Paděra a na míč si ve správný okamžik naskočil Radek Sasín a poslal hlavou domácí celek do vedení. Ve 26. minutě se po rychlé akci domácích dostal míč z pravé strany na levou, odkud z hranice pokutového území zkusil technicky vystřelit Zdeněk Šturma a jeho střela zasočila brankáře Baroše, který ji jen vyrazil před sebe a Michal Suchý míč v poklidu dorazil do odkryté branky. Ve 35. minutě se hostující brankář naopak vytáhl. Dvakrát za sebou podržel svůj tým. V první nastavené minutě se naopak na druhé straně zaskvěl proti střele Lupač.

Po pěti minutách hry po změně stran zkusil chytře vypálit Fojtík na vzdálenější tyč, ale Baroš míč vytáhl ven. V 57. minutě ztroskotal v gólové šanci na Barošovi Křivánek. Dvanáct minut před koncem Hodonín konečně definitivně rozhodl. To když několik jeho centrů obrana Rýmařova odvrátila, ale poté jeden z nich prolétl vápnem a z bezprostřední blízkostí jej do sítě dostal Michal Suchý, pro kterého to tak byl druhý gól v tomto zápase a velkou mírou se tak podepsal pod konečný výsledek 3:0. Hodonín tak získal devět bodů z devíti možných v posledních třech zápasech, které odehrál během jednoho týdne.



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
Tomáš Polách - trenér Hodonína: Čekala nás těžká série, ale zvládli jsme ji. Hráči ve všech zápasech na hřišti nechali maximum a myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Jsem za to moc rád. Řekl bych, že důležitá byla výhra v Otrokovicích.




Sestavy


FK Hodonín
M. Lupač [-] - R. Sasín [-] , M. Cvijović [-] , P. Fojtík [-] (75. F. Žák [-] ) , Z. Šturma [-] , T. Novotný [-] , J. Hesek [-] , O. Paděra [-] , L. Křivánek [-] , M. Suchý [-] (84. M. Opina [-] ) , T. Mareš [-] (64. T. Dekleva [-] )

SK Jiskra Rýmařov
L. Baroš [-] - L. Woitek [-] , P. Ondruška [-] , Z. Horák [-] (82. D. Hleba [-] ) , T. Šupák [-] (72. N. Tilkeridis [-] ) , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , V. Fiala [-] , R. Němec [-] (82. R. György [-] ) , J. Harazin [-]

ŽK: 14. O. Paděra , 23. T. Mareš , 80. T. Novotný - 45. Z. Horák , 52. R. Němec , 77. J. Harazin .
Hráči zápasu: M. Suchý .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Tomanec Josef - DROZDY Luboš, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Rýmařov nehraje špatně a v Hodoníně bod uhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích