T. Šupák 25. (p.)
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 16:30

26.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rýmařov doma jen remizoval


Branky


25. T. Šupák (p.) - 80. R. Lokša
12

Petřkovice dokázaly v Rýmařově proti deseti uhrát bod za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 3. minutě po odráceném rohu stříleli hosté z Petřkovic zpoza vápna, ale střelu pohotově kryl brankář Baroš. Zápas ze začátku celkem postrádal tempo. Nejdůležitější akce celého prvního poločasu se stala ve 24. minutě v té byl faulován ve vápně Radek Němec a domácí Jiskra Rýmařov měla výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil kanonýr Tomáš Šupák, který se stal hráčem 30. kola MSFL a rozhovor s ním si můžete přečíst zde: http://fotbalunas.cz/rozhovor/5899/uhrat-jeste-devet-bodu-tak-jsme-vsichni-spokojeni-i-nas-maly-zkuseny-trener-rika-kanonyr-tomas-supak/ Výhodu pokutového kopu proměnil utaženou střelou k pravé tyči ze svého pohledu ve vedoucí branku. Brankář Godula stranu sice trefil, ale na dobře kopnutou penaltu neměl nárok a tak šla Jiskra do kabin s jednobrankovým náskokem. 

V 65. minutě šel po faulu na Radovana Lokšu předčasně do sprch Jakub Harazin, protože viděl červenou kartu a Rýmařov tak dohrával v oslabení. V 79. minutě přišel nákop z půlky na pravou stranu, kde si k míči doběhl jeden z petřkovických a poslal krásný centr do pokutového území Rýmařova a tam si na něj naskočil Radovan Lokša a svoji přesnou hlavičkou z hranice malého vápna nedal domácímu brankáři Barošovi žádnou šanci a vyrovnal. Tři minuty před závěrečným hvizdem zachránil domácí Jiskru brankář Baroš. Ten skvělým zákrokem zlikvidoval hlavičku jednoho z hostujících hráčů, který si naskočil na vysoký míč.



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Remízu z tohoto utkání bereme, protože jsme dohrávali o deseti a Petřkovice mohly i vyhrát, ale díky dobrému výkonu brankáře Baroše bereme bod z vyhecovaného zápasu.




Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
L. Baroš [-] - R. Němec [-] , L. Woitek [-] , J. Harazin [-] , Z. Horák [-] , T. Šupák [-] , R. György [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] (52. N. Tilkeridis [-] ) , P. Ondruška [-]

FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - M. Honiš [-] , Z. Staněk [-] , D. Smékal [-] , R. Lokša [-] , M. Václavík [-] (62. M. Latocha [-] ) , J. Ptáček [-] , R. Baranek [-] , R. Holiš [-] , M. Sporysz [-] , L. Švancer [-] (71. M. Szotkowski [-] )

ŽK: 55. P. Ondruška , 89. T. Šupák , 90. L. Woitek - 44. M. Honiš , 49. Z. Staněk , 62. R. Lokša , 76. R. Holiš , 85. M. Szotkowski . ČK: 65. J. Harazin .
Hráči zápasu: L. Baroš .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Hlubinka Jakub - POPELÁK Luboš, KŘEPSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Furik
Tip experta: výhra domácích

Chceme a uděláme vše pro to, abychom vyhráli.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích