0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 10:15

26.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice doma prohrály s Hodonínem


Branky


23. M. Suchý , 37. L. Křivánek (p.) , 76. P. Fojtík
12

Vysoko 0:3 prohrála Viktorka se sousedem v tabulce Hodonínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v osmé minutě zahrozili domácí, když přišel centr z levé strany, na který si naskočil jeden z otrokovických útočníku, ale míč v dobré pozici špatně trefil a minul bránu. Ve čtrnácté minutě zaváhla hodonínská obrana, ale Lupač si se zakončením i dorážkou poradil. Ve 23. minutě si na rohový kop z praé strany, který točil pravák od brány naskočil na přední tyči Michal Suchý a hlavou poslal hosty do vedení. Ve 29. minutě se dobře uvolnil ve vápně Bojda, který následně poslal míč spoluhráči před bránu, ten ale v dobré pozici minul. Ve 33. minutě fauloval autor první branky Suchý ve vápně a Otrokovice měly výhodu penalty, bohužel ji exekutor nedokázal proměnit, když nastřelil pouze břevno. Ve 38. minutě dostal stejnou výhodu i Hodonín. Lukáš Křivánek ale s penaltou naložil lépe a tvrdou střelou k tyči ji proměnil. Navíc poslal domácího brankáře Repáně na druhou stranu. Minutu před poločasem nevyužil Sasín skvělý centr Šturmy.

Otrokovice se sanžily celý druhý poločas vyvtvořit si tlak, ale nedařilo se jim to, protože Hodonín výborně bránil a i díky tomu čekali diváci na velkou šanci až do 76. minuty. V té přišla pojišťovací třetí branka hostujícího celku. Hodonín se dostal do brejku na levé straně  z velkého úhlu vypálil na zadní tyč Petr Fojtík a Repáň byl na jeho střelu krátký a o vítězi utkání bylo rozhodnuto. Ještě v první nastavené minutě se dostal po centru ve vápně ke střele Fojtík, ale svůj pokus nedokázal nasměrovat mezi tři tyče. Utkání tak skončilo výsledkem 0:3 ppro Hodonín, který tak nedovolil Otrokovicím, aby jej předskočily v tabulce.



Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
Tomáš Polách - Trenér Hodonína: Jsem s výkonem spokojený, hlavně s tím, že jsme soupeře ve druhé půlce do ničeho nepustili. Neměli jsme jinou šanci, než vyhrát, protože Otrokovice jsou v tabulce hned pod námi.



Sestavy


FC Zlínsko
L. Repáň [-] - T. Zábojník [-] , O. Byrtus [-] , J. Kiška [-] (67. M. Vašulka [-] ) , T. Mlýnek [-] (54. M. Fiala [-] ) , M. Malý [-] , D. Bojda [-] (58. Z. Behan [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , R. Jurča [-]

FK Hodonín
M. Lupač [-] - R. Sasín [-] (86. P. Dovhanyuk [-] ) , M. Cvijović [-] , P. Fojtík [-] , Z. Šturma [-] , T. Novotný [-] , J. Hesek [-] , O. Paděra [-] (72. T. Dekleva [-] ) , L. Křivánek [-] , M. Suchý [-] , T. Mareš [-] (79. M. Opina [-] )

ŽK: 36. T. Zábojník , 64. M. Malý , 88. A. Jasenský - 25. J. Hesek , 33. M. Suchý .
Hráči zápasu: P. Fojtík .
Počet diváků: 176. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - DORUŠÁK Petr, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Furik
Tip experta: výhra domácích

Otrokovice se na jaře chtějí dostat ze spodních pater, myslím že jim doma nezbývá nic jiného, než vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza