4:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2018 16:00

24.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez vyhrál zásluhou hattricku Simra


Branky


3. P. Simr , 48. P. Simr , 56. D. Komínek , 90. P. Simr - 30. F. Žák , 64. T. Mareš
11

Výhra 4:2, odčinění prohry v etřkovicích a hattrick Pavla Simra. To byl páteční duel Velkého Meziříčí s Hodonínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe domácí. Ve 3. min našel z rohového kopu Robin Demeter před bránou Pavla Simra a ten hlavou dostal míč do brány Hodonína 1:0. V 5. min hledal Petr Dolejš před bránou své spoluhráče, obrana míč odvrátila do bezpečí. V 6. mi zahrával přímý kop Paděra, domácí obrana byla pozorná. V 7. min poslal pěkný centr do vápna Radim Šuta, obrana míč odvrátila na rohový kop, centr Petra Dolejše našel na vápně Robina Demetera, který z první míč trefil na bránu, Petráš míč vyrazil nad sebe, při dorážce byl úspěšný Patrik Mucha, ale pro útočný faul nebyla branka uznána. V 9. min se po centru Lukáše Berky kopal další rohový kop, Petr Dolejš nahrál na volného Radima Šutu, který míč poslal na zadní tyč na Davida Komínka, který však fauloval soupeřova obránce. V 11. min kopal Radim Šuta přímý kop z 22-ti metrů, jeho střelu přes zeď vytlačil Petráš na rohový kop. Ve 14. min pronikl po křídle Šturma, jeho průnik zastavil Patrik Mucha, následný rohový kop Křivánka odhlavičkoval Honza Šimáček. V 15. min poslal Šturma další centr do vápna, Michal Bouček centr poslal na další rohový kop. Ten rozehrál Křivánek, ale nikoho ze spoluhráčů nenašel. V 17. min hledal Dekleva za obranou naběhnutého Šturmu, zastavil ho praporek pomezního. Ve 20. min se dostali hosté do přečíslení 2 na 1, střelu Sasína zblokoval Honza Šimáček. Ve 21. min rozehrál přímý kop Petr Dolejš na volného Radima Šutu, jeho střelu zblokovala obrana hostů. Ve 25. min prošel Petr Dolejš přes dva hráče soupeře, jeho střela trefila Petráše. Ve 27. min se dostal k zakončení Opina, z hranice vápna bránu vysoko přestřelil. Ve 28. min Tomáš Duba našel nabíhajícího Robina Demetera, jeho střelu na zadní tyč Petráš nohou zastavil. Ve 30. min poslal hosté dlouhý pas na Žáka, Tomáš Pokorný proti centru vyběhl, soupeř ho však přeloboval 1:1. Ve 37. min kopal Paděra přímý kop, jeho nebezpečný centr před bránu odvrátil Lukáš Berka na rohový kop. Ten rozehrál opět Petráš, Tomáš Pokorný míč podběhl, ale z hostů se k němu nikdo nedostal. Ve 38. min pronikl do vápna Petr Dolejš, jeho střelu Petráš vyrazil, dorážka Davida Komínka šla nad bránu hostů. Ve 42. min se po rohu Robina Demetera dostal k zakončení Michal Bouček, bránu však těsně minul. Ve 45. min našel Petr Dolejš ve vápně volného Pavla Simra, jeho pohotová střela šla nad.

V úvodu druhého poločasu musel domácí trenér udělat dvě změny. Jeho svěřenci navázali na závěr prvního poločasu a ve 48. min pronikl po křídle Radim Šuta, před bránou našel Pavla Simra, který potvrdil své jarní střelecké probuzení 2:1. V 50. min unikl po křídle Petr Dolejš, před bránou našel Michala Boučka, jeho gól pro ofsajdové postavení neplatil. V 55. min se dostal k zakončení Martin Puža, jeho střelu do horního rohu brány vytlačil Petráš na rohový kop. Ten rozehrál Petr Dolejš, našel hlavičku Davida Komínka, který tvrdou ránou upravil na 3:1. V 62. min našel Petr Dolejš z přímého kopu Miloše Kriegsmanna, jeho hlavička trefila Petráše, následná dorážka Martina Puži bránu minula. V 64. min podnikli hosté rychlý protiútok, na jehož konci se ocitl Mareš, který pohotovou střelu snížil na 3:2. V 66. min se ve vápně uvolnil Pavel Simr, trefil však jen hostujícího golmana. V 70. min odcentroval Lukáš Berka, míč našel Robina Demetera, jeho střelu z první Petráš vyrazil. V 85. min zahrozili hosté z dlouhého autu, Tomáš Pokorný byl pozorný a přihrávku zachytil. V 87. min našel Radim Šuta ve vápně Petra Dolejše, jeho střela z voleje skončila na břevně. V 90. min zahráli hosté přímý kop, centr Křivánka domácí obrana zachytila, do rychlého brejku poslala Petra Dolejše, který našel před bránou Pavla Simra, který upravil na konečných 4:2.

zdroj:www.fcvm.cz



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: V prvním poločase nám chyběl větší klid při zakončení našich brankových příležitostí. Úvod druhého poločasu se nám podařil a škoda chyby v obrané činnosti, která umožnila hostům snížit a tak jsme se do konce utkání museli o výsledek strachovat.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
T. Pokorný [-] - P. Mucha [-] (46. M. Kriegsmann [-] ) , D. Komínek [-] , L. Berka [-] (74. P. Pokorný [-] ) , T. Duba [-] (46. M. Puža [-] ) , R. Demeter [-] , P. Simr [-] , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , J. Šimáček [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - L. Křivánek [-] , R. Sasín [-] (74. P. Dovhanyuk [-] ) , M. Cvijović [-] , M. Suchý [-] , T. Dekleva [-] , Z. Šturma [-] , T. Novotný [-] , F. Žák [-] , O. Paděra [-] (59. T. Mareš [-] ) , M. Opina [-] (84. J. Hesek [-] )

ŽK: 33. P. Mucha , 80. P. Pokorný .
Hráči zápasu: P. Simr .
Počet diváků: 335. Rozhodčí: Silný Zdeněk - ZAORAL Vít, POLANSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Hapal
Tip experta: remíza

Oba celky jsou na tom s formou podobně a tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích