0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

23.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž opět jen s bodem


Branky


13

Podruhé za sebou Hanácká Slavia pouze remizovala. Po Petřkovicích uhrála bezbrankovou remízu v Hodoníně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dnešním zápase diváci moc vyložených šancí neviděli. Dvakrát hrozil domácí Sasín. Nejprve hlavičkoval, ale jeho pokus zneškodnil hostující brankář Kofroň. Následně se pokoušel o střelu, která ale byla zblokovaná jedním z obránců. Na druhé straně centroval kapitán Hanácké Slavie Tomáš Matoušek, ale jeho centr byl tečovaný a nadělal rozruch, ale nakonec z toho nic nebylo. Brankář Petráš zlikvidoval i následně střelu Mariána Kováře. Ve 36. minutě měl největší šanci prvního poločasu Filip Žák, který ale v dobré pozici minul hostující branku. Ani jeden z týmů se tedy v prvním poločase nedokázal prosadit a šly tak do kabin za bezbrankového stavu.

Dvě červené

Ve druhém poločase pokračovala takticky svázaná bitva. Nejzajímavější moment tak nabídla padesátá minuta. V té se musel po druhé žluté kartě a tedy červené pakovat ze hřiště do sprch hostující Michal Cupák. Hodonínská přesilovka ale trvala pouze jednu minutu, kdy šla Kroměříž do brejku po odraženém míči a osamocený hostující hráč šel sám na brankáře Petráše, i když byli vzadu tři hodonínští a Petr Fojtík zatáhl za záchranou brzdu a následoval svého soupeře Cupáka. Ani hra v deseti ale neznamenala nějaké šance a nikdo se nedokázal prosadit. Oba celky se tak rozešli po devadesáti minutách bez branek a připsaly si po bodu. Rozhodčí okořenil toto utkání čtrnácti kartami.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík trenér Kroměříže: Věděli jsme, jak dopadl zápas Valašského Meziříčí s Prostějovem a nechtěli jsme, aby nám Prostějov utekl. Proto jsem z našeho nerozhodného výsledku zklamaný. Je to spravedlivá remíza, ale pro nás ztráta.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - L. Křivánek [-] (65. T. Mareš [-] ) , R. Sasín [-] (85. P. Dovhanyuk [-] ) , M. Cvijović [-] (81. M. Opina [-] ) , M. Suchý [-] , T. Dekleva [-] , Z. Šturma [-] , T. Novotný [-] , F. Žák [-] , O. Paděra [-] , P. Fojtík [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - P. Hloch [-] , T. Matoušek [-] , D. Šmerda [-] (80. M. Neubert [-] ) , T. Jeleček [-] - M. Blanař [-] (72. O. Berčík [-] ) , E. Sedláček [-] , D. Krhut [-] (65. D. Stratil [-] ) , L. Motal [-] , M. Cupák [-] - M. Kovář [-]

ŽK: 14. R. Sasín , 16. F. Žák , 30. M. Cvijović , 33. O. Paděra - 22. M. Cupák , 39. D. Krhut , 46. M. Kovář , 65. E. Sedláček , 87. T. Matoušek , 90. L. Motal , 90. D. Stratil . ČK: 51. P. Fojtík - 50. M. Cupák .
Hráči zápasu: M. Petráš .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Dorušák Petr - KULIČKA Radek, ZAORAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Kroměříž bude chtít odčinit ztrátu za remízu s Petřkovicemi. Mají kvalitní tým a o gól budou úspěšnější.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza