0:2
(0:1)
30. A. Krč (p.)
86. T. Komenda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2018 17:00

22.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov v Holici zabral


Branky


30. A. Krč (p.) , 86. T. Komenda
17

Holice doma ani proti Uničovu nedokázala získat bod a je nadála na sestupových příčkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci čekali na vážnější akci půl hodiny hry. Přesně po půl hodině zahrávali hosté pokutový kop, který s přehledem proměnil Aleš Krč. Brankář Kubica nedokázal vystihnout ani směr střely a uničovský kanonýr se mohl radovat z desáté letošní trefy. O dvě minuty později měl po brejku velkou šanci Voleský, který dostal míč na penaltový puntík, ale rychlým zakončením mířil tváří v tvář Uvízlovi vysoko nad. Ve 34. minutě se dostala Holice k centru, který mířil na Krejčího a ten také přestřelil, tentokrát už ale jen těsně.  Ve 37. minutě trefil střelec první branky Krč střelou z vápna pouze břevno Kubicovi branky. Ve 40. minutě nedosáhl jen těsně Hladík na Krčův centr. Domácí si ale málem dali vlastní gól. Plesník jen tak tak nesrazil míč do vlastní brány. O minutu později se už Hladík k zakončení dostal, ale střelou přes hlavu jen těsně přestřelil.

Po šesti minutách hry ve druhém poločase se prohnal Hladík kolem Seiberta, ale svoji akci zakončil těsně vedle vzdálenější tyče. O tři minuty později ustál Krč souboj a následně pálil v celkem dobré pozici těsně vedle. V 63. minutě měli domácí největší šanci na vyrovnání. Dabič trefil ale pouze tyč. O minutu později se prodral Krč vápnem, ale těsně předtím, ne stihl zakončit mu míč odebral brankář Kubica. V 82. minutě proletěla Horkova hlavička těsně mimo. V 86. minutě Uničov rychle přenesl hru a míč se dostal na Tomáše Komendu, proti kterému vyběhl Kubica, ale uničovský hráč mu udělal rychlou kličku a míč dovedl až do sítě.



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Ladislav Koutek - obránce SK Uničov: Hráli jsme za nás, za trenéra a za Uničov. Chtěli jsme tři body a makali jsme proto naplno. Rozhodla větší zkušenost a to, že Holice měla oproti nám asi trošku víc svázanější nohy.



Sestavy


1. HFK Olomouc
D. Kubica [-] - M. Antl [-] , M. Schmidt [-] (70. T. Spurný [-] ) , O. Seibert [-] , P. Voleský [-] (76. T. Drmola [-] ) , M. Banasik [-] , M. Šichor [-] , M. Krejčí [-] (55. . Dabić [-] ) , L. Horka [-] , O. Buček [-] , R. Plesník [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] , P. Purzitidis [-] , M. Krayzel [-] - D. Bača [-] , T. Binar [-] (46. D. Dostál [-] ) , T. Komenda [-] , P. Jeřábek [-] (79. F. Markovič [-] ) , J. Hladík [-] - A. Krč [-] (70. R. Vasiljev [-] )

ŽK: 4. O. Buček - 71. M. Krayzel , 80. R. Vasiljev .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: Tomanec Josef - OGRODNÍK Vlastimil, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: výhra hostů

Do Holice si jedeme pro tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů