4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 10:15

19.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov smetl Otrokovice


Branky


0

Jednoznačnou výhrou vstoupili fotbalisté Uničova do jarní části sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasný průběh

Uničov od začátku zápasu ukazoval, kdo je tady doma. Měl míč více na svých kopačkách a otrokovičtí se dostávali na útočnou polovinu jen zřídka. Hodně byl vidět Jan Hladík, uničovská posila z druholigového Znojma, který měl i dvě dobré příležitosti, nejprve mířil těsně vedle a potom jeho střelu jeden z bránících hráčů zblokoval. V jednatřicáté minutě ale po akci na levé straně předložil míč ppřed odkrytou bránu Pavlovi Jeřábkovi a ten se jako nejlepší střelec svého týmu nemýlil. O pár minut později to byla úplně totožná akce, jenže tentokrát mířil Jeřábek pouze do tyče. Následně však spravil domácím náladu David Bača, který ve 35. minutě zvýšil na 2:0. Do kabin tak šli spokojenější domácí.

Dvougólová posila

Hostující trenér se snažil na dění na hřišti zareagovat dvojím poločasovým střídáním. Čtyři minuty po změně stran to mohlo přinést ovoce, ale centr z levé strany, který stačilo uklidit do odkryté brány, zůstal nevyužit. V 61. minutě si vyměnili role Jeřábek s Hladíkem. Tentokrát první jmenovaný centroval a druhý jmenovaný uklidil míč hlavou řesně k tyči. V 78. minutě se trefil Jan Hladík i podruhé, tentokrát překonal Semanka křížnou střelou a bylo to 4:0. O pár minut později mohl zkompletovat hattrick. V přečíslení pět na dva se řítili domácí na Semanka. S míčem utíkal po pravé straně právě Hladík, ale místo přihrávky vystřelil a Semanko vyrazil míč pouze na rohový kop.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jan Hladík - záložník SK Uničov: Jsem rád, že se nám podařil vstup do soutěže a že jsem k tomu mohl pomoci. Doufám, že nás to nakopne do dalších soubojů. Mrzí mě neproměněná šance, ale jsem spokojený i s asistencí a dvěma góly.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] , P. Purzitidis [-] , M. Krayzel [-] - J. Hladík [-] , P. Jeřábek [-] (62. P. Kasal [-] ) , T. Komenda [-] (67. R. Vasiljev [-] ) , T. Binar [-] , D. Bača [-] (78. D. Dostál [-] ) - A. Krč [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Zábojník [-] , T. Mlýnek [-] (46. D. Bojda [-] ) , R. Jurča [-] , M. Malý [-] , J. Kiška [-] , M. Vašulka [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , Z. Behan [-] (46. M. Fiala [-] ) , O. Byrtus [-] (78. A. Bahounek [-] )

Hráči zápasu: J. Hladík .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Nováček Ivo - PETR Zdeněk, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.