0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

19.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

HFK slaví důležitou výhru


Branky


0

Dobře za záchranou vykročili fotbalisté Holice s obměněným kádrem a novým trenérem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól a červená

S úplně obměněným kádrem vstoupili fotbalisté HFK Olomouc do jarní části sezony. Museli řešit i nepříjemnou situaci s koučem, kterého museli měnit ve finiši přípravy a tak jim možná přišlo vhod, že jejich první utkání se odehrálo až dva týdny, než bylo původně plánováno. V osmnácté minutě se také poprvé prosadili. Hezkou individuální akcí to byla jedna z mladých posil ze Sigmy Olomouc Martin Antl. Důležitým momentem byla červená karta těsně před odchodem do šaten. Tu uviděl po druhé žluté hráč Petřkovic Honiš, který nešetrně zajel do hostujícího Šichora. Domácí tak šli do kabin s jednogólovým mankem a s vědomím, že ve druhém poločase se budou snažit tuto ztrátu dohnat v oslabení.

Využití přesilovky

Odra Petřkovice musela otevřít hru a to se jim poté vymstilo. Když dlouho nemohl padnout gól a nepodařilo se domácím srovnat, tak hosté odskočili. V 73. minutě poprvé využil přesilovku Milorad Dabič, který z boku prostřelil domácího brankáře Godulu. O tři minuty později ten stejný hráč unikl po levé straně a předložil míč srbskému krajanovi Martinovičovi a ten zvýšil na 3-0 a rozhodl utkání. Poslední branku a kosmetickou úpravu skóre přidal osm minut před koncem znovu Dabič, který unikl obránců a s přehledem zakončil a podtrhl tak tím svůj skvělý výkon a i výkon celého svého týmu, který veze z Petřkovic tři body za jednoznačné vítězství 4:0.



Ohlasy k zápasu



1. HFK Olomouc
Karel Trnečka - Trenér HFK Olomouc: V naší situaci musíme vítězit a tak jsme sem jeli pro tři body. Domácí po červené kartě museli otevřít hru. Je důležité, že jsme naše první jarní utkání zvládli, ale je to pro nás teprve začátek.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - D. Smékal [-] (63. M. Latocha [-] ) , J. Ptáček [-] (46. R. Lokša [-] ) , R. Holiš [-] , R. Baranek [-] , M. Sporysz [-] , P. Rubý [-] , L. Švancer [-] , M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] (46. Z. Staněk [-] ) , M. Václavík [-]

1. HFK Olomouc
Š. Spurný [-] - M. Antl [-] (85. M. Banasik [-] ) , J. Vichta [-] (83. M. Schmidt [-] ) , V. Martinović [-] , O. Seibert [-] , P. Voleský [-] (78. M. Krejčí [-] ) , . Dabić [-] , M. Šichor [-] , L. Horka [-] , O. Buček [-] , R. Plesník [-]

ŽK: 27. M. Honiš - 44. J. Vichta , 65. M. Antl , 76. V. Martinović . ČK: 45. M. Honiš .
Hráči zápasu: . Dabić .
Počet diváků: 283. Rozhodčí: Tomanec Josef - ŽUROVEC David, KNEISL Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.