Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:30

17.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku zvládla lépe Jiskra


5

Šest ze sedmi gólů viděli diváci ve druhé půli a Rýmařov vyhrál 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rvní vážnější akci čekali diváci do sedmadvacáté minutě, kdy domácí Němec orazítkoval z velkého vápna z levé strany bližší tyč hostující branky. O pět minut později už se ale nebezpečnější domácí radovali. Po dlouhém autovém vhazování z pravé strany se dostal k propadenému míči Nikolas Tilkeridis na hranici malého vápna, měl čas si míč zpracovat a hned vypálil a hostující brankář Jelínek neměl šanci.

Dlouhý balón téměř z vlastní šestnáctky po lajně dostal v 62. minutě střelec první branky Nikolas Tilkeridis a dostal se s ním až do vápna a střelou po zemi na vzdálenější tyčku míč procedil pod padajícím brankářem Jelínkem. V 78. minutě ztratili hosté míč na polovině hřiště a jeden z domácích jej okamžitě křížem poslal za obranu Otrokovic na rozběhnutého Lukáše Woitka, který šajtlí míč vystřelil těsně nad zemí Jelínek reagoval spíše hokejově, jako by měl betony, ale od jeho nohy se míč odrazil nahoru, ale zapadl do sítě a bylo to již 3:0. Krásný míč po zemi na levou stranu do samostatného nájezdu dostal hostující Jiří Krška, který jej střelou na zadní proměnil a v 82. minutě snížil. Hned o minutu později dostal Šimon Chwaszcz dlouhý míč z poloviny hřiště, který si na vápně zpracoval na prsa a následně zasekl obránce, který projel a levačkou po zemi k tyči dal druhý gól svého týmu. Aby toho nebylo málo, tak z 0:3 na 3:3 během třech minut vyrovnal Adam Bahounek, který dostal míč z leva na vápno a střelou k tyči rozvlnil síť. Už to vypadalo, že se Otrokovicím povedla velká věc, ale bodový zisk jim zhatil Pavel Ondruška, který minutu před koncem dostal krásný míč na hlavu ze standardní situace z pravé strany a nasměroval svoji hlavičku přesně k pravé tyči. 4:3.



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Otrokovice v prvním poločase neměly snad nic. Měli jsme vítězství skoro jasné, ale soupeř využil náš krátký výpadek k vyrovnání během tří minut, což je umění tohle ztratit. Výhra mě ale těší.




Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
L. Baroš [-] - L. Woitek [-] , P. Ondruška [-] , R. György [-] (88. Z. Horák [-] ) , N. Tilkeridis [-] (90. J. Furik [-] ) , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (74. D. Hleba [-] ) , D. Dydowicz [-] , V. Fiala [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-]

FC Zlínsko
P. Jelínek [-] - O. Byrtus [-] , T. Mlýnek [-] (63. J. Kiška [-] ) , R. Jurča [-] (57. Z. Behan [-] ) , M. Vašulka [-] , A. Bahounek [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , T. Zábojník [-] (79. J. Červenka [-] ) , M. Malý [-]

ŽK: 67. J. Harazin - 54. A. Bahounek , 72. J. Kiška , 80. D. Pěnička , 90. Z. Behan .
Hráči zápasu: N. Tilkeridis .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Silný Zdeněk - KNEISL Zdeněk, POLANSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Rýmařov porazil Líšeň a zvládne to i teď.