1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2018 17:00

16.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonínu stačila jedna branka


Branky


8

Jediný gól rozhodl souboj Hodonína s Uhetským Brodem ve prospěch domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v sedmé minutě zahrozili domácí, když po vybojovaném rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle Sasín. Ve třinácté minutě zaváhal brankář Vít Nemrava, který neodhadl odskok míče a podběhl jej. Nakonec ale z toho byl jen roh, protože konečky prstů dokázal míč přeci jen vytěsnit. Mohl být tak rád, že z jeho slabší chvilky nebylo vedení domácích. Ve 27. minutě se po kombinaci obtočil kolem bránícího hráče aktivní Radek Sasín, ale trefil poté pouze dalšího protihráče. Ve 36. minutě šel sám Křivánek a na hranici vápna upadl, ale nepíská se. Ve 41. minutě si na centr Fojtíka naskakoval Mareš, ale protihráč jej k míči nepustil.

Jediný gól

V 52. minutě rozehrávali domácí rohový kop z pravé strany. Konkrétně jej Paděra točil pravačkou od brány a na jeho centr si naskočil Tomáš Mareš a hlavičkou do proti pohybu jej poslal do sítě. V 56. minutě uvolnil Sasín Novotného, který centroval na nabíhajícího Paděru, který z voleje vystrašil Nemravu. V 63. minutě Křivánek rozjížděl protiútok, ale míč se mu zamotal a hosté dokázali protiútok odvrátit. V 84. minutě si naběhl střídající Dekleva na rohový kop, ale hlavičkoval přímo do míst, kde se nacházel Nemrava. O dvě minuty později upadl ve vápně hostující David, ale rozhodí nepískal.



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Spadli jsme na momentálně sestupovou pozici. Nejsme nervózní, nešli jsme do MSFL s přehnanými ambicemi, ale nevypadá to teď úplně dobře. Máme ale ještě nějaké zápasy do konce.




Sestavy


FK Hodonín
M. Lupač [-] - R. Sasín [-] (88. P. Dovhanyuk [-] ) , M. Cvijović [-] , P. Fojtík [-] (60. F. Žák [-] ) , Z. Šturma [-] , T. Novotný [-] , J. Hesek [-] , O. Paděra [-] (81. T. Dekleva [-] ) , L. Křivánek [-] , M. Suchý [-] , T. Mareš [-]

ČSK Uherský Brod
V. Nemrava [-] - M. David [-] , R. Holík [-] , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] - D. Sklenář [-] , L. Jaroněk [-] (60. J. Michalec [-] ) , V. Dolina [-] (78. M. Mančík [-] ) , B. Šálek [-] , R. David [-] - F. Hruboš [-] (66. J. Žůrek [-] ) -

ŽK: 24. M. Cvijović - 67. B. Šálek .
Počet diváků: 295. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - GASNÁREK Michal, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Hodonín na domácím hřišti zvítězí, Brodu se nedaří.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích