P. Mucha 88.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 10:15

15.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Třetí porážka a ztráta prvenství


Branky


0

Velké Meziříčí po prohře 1:2 s Rýmařovem už není první.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez vykartovaného Petra Dolejše se muselo obejít Velké Meziříčí. A utkání pro něj nezačalo vůbec dobře, když ve čtrnácté minutě se dostal míč z pravé strany až na prostředek velkého vápna odkud si na něj v plné rychlosti naběhl Daniel Dydowicz a utaženou střelou placírkou k tyči nedal žádnou šanci brankáři Pokornému, který nestačil ani zareagovat. Ve 21. minutě po ostrém souboji na pravé straně vápna byla po faulu kocúra nařízena penalta pro domácí. Exekuci pokutového kopu si vzal na starost Demeter, který umístil pravačkou střelu k levé tyči, ale brankář Kameník jeho pokus lapil. A o tři minuty později byla nálada v domácím táboře ještě horší, protože druhou žlutou a rázem tedy červenou krtu viděl domácí Komínek po faulu na Jiřího Furika. Ve 28. minutě si na prsa zpracoval míč Jíří Němec a snažil se z pětadvaceti metrů přelobovat Pokorného a málem se mu to podařilo. Nakonec ale domácí brankář vyboxoval míč na roh. Ve 30. minutě přilétl přízemní centr do vápna domácích a jeden z hostů míč napálil nad. Ve 34. minutě přihrával Smejak do vápna a následně byl faulován Kriegsmann a domácí tak mají k dispozici další pokutový kop. Tentokrát ji zahrával Mezlík a poslal míč doprava, ale Kameník vyrazil i druhou penaltu v utkání a stává se tak hrdinou Jiskry.

Druhý poločas přinesl navýšení náskoku Rýmařova. Hostující celek šel do brejku a rozebral domácí obranu, když dostali míč do prava a následný centr na zadní tyč na úplně osamoceného Daniela Dydowicze, který doklepl míč hlavičkou do prázdné brány a druhým gólem v utkání zvýšil na 2:0. V 82. minutě udělali domácí chybu v rozehrávce a Ondruška si navedl míč na levačku a  z dvaceti metrů vypáli, ale míč trefil pouze bližší tyč. Tři minuty před koncem Velké Meziříčí snížilo. Hrdina domácích Kameník po centru z rohového kopu neodhadl míč a jen jej tčoval a Mucha trestal, když hlavičkoval do prázdné branky.



Ohlasy k zápasu



SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Dnes naše obrana fungovala výborně, domácí se i v deseti tlačili neustále dopředu. S vítězstvím jsme maximálně spokojeni, chtěli jsme z tohoto utkání minimálně bod.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
T. Pokorný [-] - M. Kriegsmann [-] (72. L. Berka [-] ) , P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , J. Šimáček [-] , E. Smejkal [-] (65. T. Duba [-] ) , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] , R. Šuta [-] , M. Bouček [-] (79. J. Dufek [-] ) , R. Demeter [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - P. Ondruška [-] , A. Vajdík [-] (67. D. Hleba [-] ) , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (90. D. Furik [-] ) , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , V. Fiala [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-] , T. Němec [-] (49. R. György [-] )

ŽK: 20. D. Komínek , 90. R. Demeter - 22. K. Kocúr , 33. T. Němec , 79. P. Ondruška , 86. D. Hleba , 90. P. Kameník . ČK: 24. D. Komínek .
Hráči zápasu: D. Dydowicz .
Počet diváků: 333. Rozhodčí: Denev Alex - NOVÁČEK Ivo, SOUKAL Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.