2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

15.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice získaly důležité tři body


Branky


20. R. Holiš , 85. A. Leibl
0

Petřkovice se odpoutaly od sestupové příčky výhrou 2:0 nad Uherským Brodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté začali v tomto důležitém utkání docela dobře, ale v prvních šancích nedokázal uspět proti Kohoutkovi ani Švancer, ani kanonýr Lokša. Ve 22. minutě ale nádherně vypálil Roman Holiš a míč se třepotal v síti a to znamenalo, že Odra Petřkovice šla do vedení 1:0. Tohle byl nadějný vstup do utkání a i nadějný průběh. Petřkovice tyto body potřebovaly a jak se ukázalo při pozdější prohře Mohelnice ve Valašském Meziříčí byly ještě cennější. Do šaten vydrželo právě toto skóre 1:0 a chybělo už jen pětačtyřicet minut.

Do druhého dějství ale vlétl Uherský Brod ve velkém stylu. Zatlačil domácí hráče a neustále hrozil z různých standardních situací a taktéž z centrů z boku. Naštěstí pro domácí borce nedokázali ani jednu přetavit ve vyrovnávací branku. Největší šanci zlikvidoval po centru na hlavu davida domácí brankář Lukáš Godula, který tak svůj tým nesmírně podržel a udržel hubené vedení 1:0. Petřkovice si nakonec mohly oddechnout až šest minut před závěrečným hvizdem rozhodčího, když přidaly druhý pojišťující gól. Trenérovi se povedlo střídání a právě střídající hráč Adam Leibl  vystřelil a jeho střela zapadla přesně k tyči. To znamenalo, že Petřkovice vedly už 2:0 a Uherský Brod už se na žádnou odpověď nezmohl. Domácí tak slavili své vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Odra Petřkovice
Filip Smékal - trenér Petřkovic: Jsme s dnešním zápasem spokojeni, protože jsme po delší době znovu vyhráli a máme se konečně taky od čeho odpíchnout, kluci to odbojovali.




Sestavy


FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - D. Špavelko [-] , M. Latocha [-] (65. M. Neumann [-] ) , V. Polášek [-] , R. Lokša [-] (88. P. Moskál [-] ) , R. Holiš [-] (83. A. Leibl [-] ) , R. Baranek [-] , M. Sporysz [-] , A. Hrdlička [-] , R. Wozniak [-] , L. Švancer [-]

ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - M. Pavelka [-] (76. R. Holík [-] ) , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] - M. Mančík [-] (57. V. Gettler [-] ) , B. Šálek [-] , R. David [-] , D. Sklenář [-] - V. Dolina [-] , F. Hruboš [-] , J. Michalec [-] (82. M. Pochylý [-] )

ŽK: 35. R. Baranek - 58. L. Nevařil , 65. M. Pavelka . ČK: 73. F. Hruboš .
Hráči zápasu: R. Holiš .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - GLOSER Jan, KOZUBÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.