R. David 81. (p.)
R. David 87.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

14.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Uherský Brod otočil v poslední desetiminutovce


Branky


81. R. David (p.) , 87. R. David - 78. M. Gregáň
0

Souboj nováčků zvládl výsledkově lépe domácí Uherský Brod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve dvanácté minutě neudržel domácí brankář Štěpán Kohoutek míč a ten se dostal na velké vápno k Vojtěchu Gerbertovi, který střílel na zadní tyč, ale domácí gólman vše napravil dobrým zákrokem a míč vyrazil. Ve 34. minutě se dostali domácí hráči do šance, když se po centru z pravé strany dostal k hlavičce jeden z útočících fotbalistů, ale jeho pokus minul bránu. První poločas už více brankových příležitostí ani na jedné straně nenabídl a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase čekali diváci na šanci jedenáct minut. V 56. minutě vytáhl Štěpán Kohoutek skvělý zákrok proti jednomu z hostujících hráčů, který byl v bezprostřední blízkosti brány. V 77. minutě měli domácí výhodu standardní situace a centrovaný míč pouštěl brankář Valašského Meziříčí Michut, ale míč skončil na břevně a tak měl on i jeho celý tým velké štěstí.  Po tomto okamžiku se ale na druhé straně dostal do úniku Miroslav Gregáň a udělal v rychlosti kličku Kohoutkovi a potom míč poslal do úplně odkryté brány. V osmdesáté minutě rozehrávali fotbalisté Uherského Brodu standardní situaci, ale trefili z ní pouze zeď. Nicméně hlavní rozhodčí zápasu, pan Grečmal v ní viděl ruku jednoho z hostujících hráčů a nařídil pokutový kop. Exekuci penalty si vzal na starost Richard David a kopl ji pod břevno a nedal tak hostujícímu brankáři žádnou šanci zasáhnout, O minutu později kopl brankář Michut do soupeře a rozhodčí mu po poradě se svým asistentem ukázal červenou kartu a vyloučil jej. Valašské Meziříčí tak dohrávalo v deseti. Domácí fotbalisté využili přesilovku už po pěti minutách. Tři minuty před koncem zápasu nejprve ještě Žilinský vykopl míč z brankové čáry a poté letěl míč zpátky do vápna a Richard David z bezprostřední blízkosti propálil náhradního brankáře Valmezu Repáně a otočil skóre.



Ohlasy k zápasu



TJ Valašské Meziříčí
Jaroslav Vodička - Trenér Valašského Meziříčí: Byli jsme v celém dnešním zápase kromě asi patnácti minut na hřišti lepším týmem a nemám svým svěřencům dneska co vytknout.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] - M. Pochylý [-] (90. R. Holík [-] ) , B. Šálek [-] , M. Mančík [-] (78. V. Gettler [-] ) , D. Sklenář [-] , R. David [-] - J. Michalec [-] (69. R. Josefík [-] ) , V. Dolina [-] , F. Hruboš [-]

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - A. Kebísek [-] , J. Šulák [-] - O. Byrtus [-] , V. Gebert [-] (83. L. Repáň [-] ) , T. Bělíček [-] (89. M. Výmola [-] ) , V. Žilinský [-] (89. Z. Behan [-] ) - M. Skwarczek [-] , M. Gregáň [-] , R. Jurča [-] , Š. Vrána [-] -

ŽK: 50. M. Pochylý , 57. M. Mančík - 23. V. Žilinský , 58. V. Gebert . ČK: 82. M. Michut .
Hráči zápasu: R. David .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: GREČMAL Michal - DROZDY Luboš, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.