2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:30

14.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez podruhé prohrál


Branky


0

Otrokovice si připravily ve 14. kole překvpení, když si vyšlaply na lídra soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na těžkém terénu za hezkého počasí diváci moc pohledné utkání neviděli. K vidění bylo plno osobních soubojů, boj o střed hřiště, ale i hodně nepřesností na obou stranách. Ve 3. min zahráli domácí malou domů, a když před dobíhajícím Petrem Dolejšem domácí golman míč zachytil do ruk, rozhodčí zákrok jako porušení pravidel neposoudili. Další minuty šanci na obou stranách nepřinášely. Ve 20, min zahrával Robin Demeter přímý kop od lajny, míč trefil hlavou Patrik Mucha, ale míč směřující do domácí brány se podařilo obránci odkopnout do bezpečí. Ve 22. min hledal Dobeš za obranou nabíhajícího Chvaszcze, Rosťa Kruba včasným vyběhnutím šanci zhatil. Ve 27. min rozehrál přímý kop Zábojník, jeho centr odhlavičkoval Honza Šimáček. Ve 28. min další přímý kop Jasenského odhlavičkoval David Komínek, následná střela Retena byla zblokována. Ve 30. min našel Eda Smejkal nabíhajícího Robina Demetera, jeho centr před bránu našel Pavla Simra, jeho povedenou hlavičku domácí Semanko vytlačil na rohový kop. Ve 33. min prošel Miloš Kriegsmann přes tři protihráče, čtvrtý ho v postupu zastavil. Ve 38. min rozehrál přímý kop z 26-ti metrů Petr Dolejš, při střele však podklouzl a pro domácího golmana nebyl problém míč zachytit. Ve 41. min našel Petr Dolejš ve vápně Edu Smejkala, jeho střelu z úhlu Semanko vykopl, následnou dorážku obrana tečovala na rohový kop. Ten rozehrál Petr Dolejš, našel hlavu Patrika Muchy, který domácí bránu minul.

Druhý poločas změnu v utkání nepřinesl. Domácí pozorně bránili a vyráželi k rychlým protiútokům a hostům se na těžkém terénu nedařila kombinační hra. Ve 47. min vystřelil z hranice vápna Chvaszcz, trefil Davida Komínka a domácí se dožadovali odpískání pk za ruku. V 50. min rozehrál přímý kop z 25-ti metrů Slaný, jeho tvrdou střelu Rosťa Kruba vyrazil. V 51. min další přímý kop domácích rozehrál Jasenský, nikoho ze spoluhráčů nenašel. V 53. min se k přímému kopu postavil Petr Dolejš, trefil však prvního domácího hráče, V 60. min se uvolnil na hranici vápna Robin Demeter, trefil jen domácího obránce. V 62. min rohový kop Petra Dolejše trefil hlavou Miloš Kriegsmann vedle domácí brány. V 66. min kopal přímý kop Robin Demeter, jeho střelu z 22-ti metrů k tyči Semanko zachytil. V 68. min fauloval u postranní čáry Petr Dolejš a musel jít po ČK předčasně do sprch. Domácím se podařilo oslabení hostů potrestat. V 80. min se k odraženému míči dostal za hranicí vápna Dobeš a střelou k tyči překonal Rosťu Krubu 1:0. I když se hosté snažili o vyrovnání, v 87. min podnikli domácí rychlý útok, a Reteno šel sám na hostujícího golmana a podařilo se mu ho překonat 2:0.
Vyjádření trenéra Smejkala: Dnešní utkání se mi těžko hodnotí. Je pravdou, že domácí hřiště moc kombinační hru nedovolovalo a tak domácí bojovnost a houževnatost byla dnes dostačující k bodovému zisku. Na naší straně chyběl větší pohyb bez míče, přesnější rozehrávka a hráči se zbytečně soustředili na výroky rozhodčích.  

zdroj: www.fcvm.cz



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: Dnešní utkání se mi těžko hodnotí. Je pravdou, že domácí hřiště moc kombinační hru nedovolovalo a tak domácí bojovnost a houževnatost byla dnes dostačující k bodovému zisku. Na naší straně chyběl větší pohyb bez míče, přesnější rozehrávka a hráči se zbytečně soustředili na výroky rozhodčích.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Mlýnek [-] , . Reteno [-] (89. J. Červenka [-] ) , J. Dobeš [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , J. Slaný [-] (71. A. Bahounek [-] ) , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-] , P. Škubník [-]

FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Kriegsmann [-] , P. Mucha [-] , D. Komínek [-] (84. L. Berka [-] ) , R. Demeter [-] , J. Šimáček [-] , P. Simr [-] (84. T. Duba [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , E. Smejkal [-] (64. P. Mezlík [-] )

ŽK: 72. J. Dobeš , 81. T. Mlýnek , 82. A. Bahounek , 89. D. Pěnička - 40. E. Smejkal , 45. R. Demeter , 55. M. Kriegsmann , 57. D. Komínek , 57. P. Mucha . ČK: 68. P. Dolejš .
Hráči zápasu: . Reteno .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - DUDA Radim, ŠAFRÁN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.