1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2017 18:00

11.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí otočilo zápas v Kroměříži


Branky


13. J. Silný - 17. P. Dolejš , 27. P. Simr
0

Od třinácté minuty Kroměříž vedla, ale hosté dokázali ještě do půl hodiny hry utkání otočit. Potom gól už nepadl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše nejdůležitější v první půl hodině

V osmé minutě přišel zajímavý centr do vápna hostů, vznikl tam velký závar, domácí se dožadovali odpískání ruky, ale byl z toho podle signalizace rozhodčího jen odkop. Ve třinácté minutě už šli domácí do vedení. Jan Silný dostal krásnou přihrávku postupoval sám, zadáci hostů se stačili vrátit, ale Silný je oba obešel a tváří v tvář překonal Pokorného. O dvě minuty střílel Šuta, ale Trochta míč vyrazil do břevna a následně míč ukryl v náručí. V sedmnácté minutě už ale vyrovnání přišlo. Petr Dolejš krásně obstřelil zeď z přímého kopu z nějakých 23 metrů. Ve 27. minutě přišel obrat. Dolejš odvedl skvělou práci na pravé straně, když se dostal do vápna udělal kličku obránci a vystřelil na zadní tyč, Trochta míč vyrazil do boku, ale jen k nohám Pavla Simra, který míč dorazil do odkryté brány. Ve 32. minutě znovu Dolejš na pravé straně centroval, ale následný pokus skončil na břevně. Ve 38. minutě ten stejný hráč unikal po pravé straně, ale místo střely volil přihrávku, ale nenašel nikoho ze spoluhráčů. Dvě minuty před poločasem mohl srovnat Silný, ale v samostanémúniku jej vychytal Pokorný. A minutu před změnou stran hlavičkoval jeden z domácích znovu do břevna.

Neregulérní vyrovnání

Čtyři minuty po příchodu ze šaten přišel cent na zadní tyč, kde byl Dolejš, ale nezamířil přesně. V 53. minutě dostal Silný přihrávku na penaltu a trestuhodně přestřelil. V 63. minutě zakončoval z voleje Demeter, ale míč šel těsně mimo. V 72. minutě šance hostů a znovu Dolejš, jehož střelu na zadní tyč Trochta chytil. V 78. minutě se domácí radovali z vyrovnávacího gólu, ale rozhodčí jej, i přes jejich nelibost, kvůli ruce neuznal.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík - trenér Kroměříže: Hráli jsme dobře, kluky jsem musel pochválit. Podle mě by utkání slušela remíza, diváci mohli vidět v tomto utkání mnoho šancí.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
V. Trochta [-] - T. Jeleček [-] , D. Krhut [-] (87. O. Zavadil [-] ) , R. Budín [-] (78. M. Neubert [-] ) , T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] - M. Cupák [-] , M. Blanař [-] (60. R. Elšík [-] ) , T. Okleštěk [-] - J. Silný [-] , M. Kovář [-]

FC Velké Meziříčí
T. Pokorný [-] - P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , J. Šimáček [-] , E. Smejkal [-] (46. P. Mezlík [-] ) , P. Simr [-] , R. Šuta [-] (89. T. Duba [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , J. Krejčí [-] (80. M. Kriegsmann [-] )

ŽK: 51. T. Okleštěk , 55. P. Hloch , 74. R. Elšík - 39. E. Smejkal , 84. M. Bouček , 87. P. Mucha .
Počet diváků: 508. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - SEDLÁČEK Tomáš, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.