1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Silného rozhodly


Branky


0

Kroměříž po dvou porážkách vyhrála. Na hřišti Holice ji k tomu stačily dvě branky během sedmi minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Silného

Hned v páté minutě měli hosté obrovskou šanci a Kovář s Krhutem se snažili protlačit míč přes hradbu domácích na brankové čáře. To se jim ale nakonec nepodařilo. V deváté minutě se na druhé straně dostal do dobré příležitosti Dabič, ale jeho střela falší šla nad. Ve čtrnácté minutě se dostal míč po akci středem hřiště k Silnému, který si jej dokázal udržet i před dotírajícím obránce a tváří v tvář překonal Muchu, když vystřelil na zadní přes nohu brankáře. Ve 21. minutě zahrávala Kroměříž na první pohled vůbec ne nebezpečnou standardku z poloviny hřiště, ale nákop na bránu provázelo nedorozumění brankáře Muchy, který vyběhl a stopera Holice, který na hranici šestnáctky míč hlavičkoval nahoru za sebe, kam si na něj naběhl neohroženě Silný, byl tam dříve než Mucha a hlavou jej přeskočil a nasměroval míč do sítě. Dobíhající domácí obránce míč dostihl až za brankovou čárou a napálil jej do sítě. Pět minut před koncem mohl tento kanonýr zkompletoat hattrick, když si naskočil na centr Jelečka z prava, ale jeho hlavičku tentokrát kryl Mucha. Dvě minuty před přestávkou centroval Banasik, Trochta chybně vyběhl, ale naštěstí pro něj tam nebyl nikdo z protihráčů.

Pouze snížení

V 69. minutě domácí tým vykřesal naději. Když brankář Trochta podskočil balon a David Hornich míč doklepl do úplně prázdé brány. Obrovská chyba hostujícího gólmana. Ten tak mohl být rád, že tohle byla jediná zásadní věc, která se stala ve druhém poločase a jeho tým udržel vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík trenér Kroměříže: Utkání jsme mohli rozhodnout už do poločasové přestávky. Druhý poločas už nebyl z naší strany tak dobrý. Jsem spokojený s výkony Jana Silného.



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] (81. T. Spurný [-] ) , F. Přikryl [-] , R. Plesník [-] , M. Banasik [-] , . Dabić [-] , O. Seibert [-] , M. Krejčí [-] (64. D. Hornich [-] ) , L. Horka [-] , O. Buček [-] , A. Starý [-] (46. J. Žůrek [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
V. Trochta [-] - T. Jeleček [-] , D. Krhut [-] , R. Budín [-] , T. Matoušek [-] - R. Elšík [-] (72. D. Šmerda [-] ) , M. Blanař [-] , M. Cupák [-] - M. Kovář [-] (64. O. Zavadil [-] ) , J. Silný [-] , M. Neubert [-] (82. P. Hloch [-] )

ŽK: 36. F. Přikryl - 49. M. Kovář .
Hráči zápasu: J. Silný .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Soukal Bedřich - KOLÁŘ Jaroslav, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.