2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 10:30

10.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice konečně zvítězily


Branky


19. P. Škubník , 36. D. Kavumbagu (p.) - 83. M. Latocha
0

Otrokovice poprvé v sezoně vyhrály. Odnesly to Petřkovice, tedy tým, kterému se také nedaří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení

Hned v páté minutě zahrozil hostující Baranek točenou střelou z dvaceti metrů a Semanko ji tak tak vytáhl. V jedenácté minutě Slaného střelu z vápna vytáhl na druhé straně Godula. V 18. minutě si na centr ze standardní situace naskočil Pavel Škubník a uklidil jej do sítě. Otrokovice vedly. Ve 32. minutě mohl Škubník přidat druhou branku v zápase, ale jeho rána neměla gólové parametry. O tři minuty později šel Radovan Lokša sám na Semanka, ten ale jeho přízemní střelu vykryl. Ve 38. minutě nařídil sudí po faulu na Kavumbaga pokutový kop. Sám faulovaný se postavil k jeho exekuci, poslal brankáře na druhou stranu a zvýšil vedení domácích na 2:0.

Jen snížení

Osm minut po změně stran byl sám před brankou domácích Tomáš Mlýnek, ale zvýšit na 3:0 nedokázal. V 65. minutě pohlednou akci na jeden dotek zakončil zblízka Jasenský, ale branka z toho nebyla. Šest minut před závěrečným hvizdem vykřesali hosté naději. První střela mířila pouze do tyče, ale míč se odrazil k Mariovi Latochovi, který míč uklidil bezpečně do sítě. V devadesáté minutě mohlo být vyrovnáno, ale střelu Neumanna vytáhl na poslední chvíli domácí brankář na roh. Ve druhé nastavené minutě domácí chtěli tahat čas střídáním, ale trvalo jim to moc dlouho a tak jim to rozhodčí zatrhl.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Mlýnek [-] , D. Kavumbagu [-] , P. Červenka [-] (59. A. Bahounek [-] ) , J. Dobeš [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , J. Slaný [-] (85. J. Červenka [-] ) , T. Zábojník [-] , P. Škubník [-]

FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - D. Špavelko [-] , M. Žyla [-] (57. M. Latocha [-] ) , V. Polášek [-] , R. Lokša [-] , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , A. Leibl [-] , A. Hrdlička [-] , P. Moskál [-] (40. R. Holiš [-] )

ŽK: 41. D. Pěnička , 42. J. Slaný , 77. J. Dobeš , 90. J. Semanko - 21. A. Hrdlička , 55. D. Špavelko , 70. A. Leibl , 74. M. Neumann , 79. R. Lokša , 82. R. Holiš .
Hráči zápasu: J. Semanko .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - KOLÁČEK Jan, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.