3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 10:15

9.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice ani napodeváté nezvítězily


Branky


20. V. Gebert , 55. V. Gebert , 90. F. Drozd
0

Otrokovice prohrály ve Valmezu 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v šesté minutě protáhla Jelínka táhlá rána zpoza šestnáctky a domácí tak poprvé zahrozili. Ve dvanácté minutě zakončily Otrokovice brejk těsně mimo, ale vypadalo to nadějněji, než to dopadlo. O pět minut později chytil Michut střelu ze standardky. Ve dvacáté minutě táhli domácí akci po pravé straně a následně se dostal k míči na šestnáctce Vojtěch Gerbert, napoprvé míč napálil do tyče, ale na podruhé už jej uklidil do sítě. O tři minuty později ale nenavýšili domácí skóre razantní ránou jen díky skvělému zákroku Jelínka. Ve 31. minutě si vytvořili hosté šanci. Přihrávka zleva do vána a dobrá pozice, ale střela mířila mimo. O dvě minuty později hosté znovu zahrozili, když přišel centr na zadní tyč, ale znovu šla střela mimo. V poslední minutě vytáhhl Jelínek dalším skvělým zákrokem dobrou střelu.

Tři minuty po změně stran se zjevil před Jelínkem jeden z domácích hráčů, ale zakončení mu nesedlo. V 55. minutě rozjeli domácí akci z poloviny hřiště nákopem za obranu. Následně přišla přihrávka do vápna na střelce prvního gólu, který si míč zpracoval, udělal kličku dovnitř a pravou nohou na zadní tyč a zvýšil na 2:0. Devět minut před koncem vytáhl Jelínek další skvělý zákrok proti nebezpečné ráně a vyrazil míč na roh. V poslední minutě domácí ještě upravili skóre na 3:0, když šli dva na brankáře a Filip Drozd dostal přihrávku před práznou bránu a nemýlil se.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Pavel Býma - manažer Valašského Meziříčí: Byla na nás vidět únava z pohárového utkání s Baníkem, ale upracovali jsme to. Soupeř měl také nějaké šance. Za výhru jsme ale rádi.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - Z. Behan [-] (74. T. Bělíček [-] ) , J. Šulák [-] (59. M. Výmola [-] ) , F. Drozd [-] , M. Malý [-] , A. Kebísek [-] - O. Byrtus [-] , V. Gebert [-] - M. Gregáň [-] , Š. Vrána [-] (82. V. Žilinský [-] ) , R. Jurča [-]

FC Zlínsko
P. Jelínek [-] - T. Mlýnek [-] , D. Kavumbagu [-] , P. Červenka [-] (78. M. Mensah [-] ) , A. Bahounek [-] (73. M. Lapčík [-] ) , Š. Chwaszcz [-] (84. A. Kopečný [-] ) , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , J. Slaný [-] , T. Zábojník [-] , P. Škubník [-]

ŽK: 67. Š. Chwaszcz .
Hráči zápasu: V. Gebert .
Počet diváků: 275. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MACRINEANU Jiří, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.