0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Uherský Brod smírně s Uničovem


Branky


0

Uničov v minulém kole nasázel sedm branek Hulínu, ale tento víkend se nedokázal prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Uničov přijel do Uherského Brodu bez svého důležitého hráče do ofenzivy Tomáše Komendy a navíc přišel hned v patnácté minutě o stopera a kapitána Romana Vejvodu, který musel nuceně střídat. Ve 28. minutě přišla velká šance domácích, když šel Mančík sám na Uvízla, který ale vyrazil míč na roh. Z toho se dostal ke střele jeden z domácích hráčů a hostující brankář musel vytáhnout další dobrý zákrok. Ve 35. minutě zahrozili také hosté. Ve vápně se dostal ke střele z jedné útočník Aleš Krč, ale domácí brankář Červinka dokázal míč vyrazit na roh. Na začátku poločasu měl více ze hry domácí Uherský Brod, ale od poloviny poločasu přebral otěže hostující celek z Uničova. Ani jednomu z týmů se však nepodařilo v prvním poločase rozvlnit síť a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Druhý poločas mnoho šancí na těžké terénu nepřinesl. Tu asi největší měl střídající hostující záložník Patrik Kasal, když se dostal až před domácího gólmana Červinku, následně ale vysoko přestřelil. Domácí hráči se dostávali spíše ke střelám z dálky. Akorát po jedné z chyb uničovských fotbalistů v závěru se dostal Uherský Brod do šance, ve které ale hostující celek podržel brankář Tomáš Uvízl. Celky se tak i po devadesáti minutách rozešli smírně 0:0.



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Zbyněk Zbořil - trenér Uničova: Zvládli jsme dvě domácí utkání za sebou a chtěli jsme naplno bodovat i v Brodě. Z rodinných důvodů neodjel k zápasu Komenda, kterému vyšel minulý zápas na výbornou a dnes nám na těžkém terénu v soubojích se stopery hodně chyběl. Měli jsme dnes pomalejší rozjezd, po nuceném střídání kapitána Vejvody jsme měli hluché minuty, kdy jsme se nedokázali srovnat s těžkým terénem a dělali hodně chyb v rozehrávce. Domácí hrozili po celý zápas především ze standardních situací, ale v úvodu zápasu hrozili i po našich zbytečných chybách. Závěr poločasu už patřil nám a velkou šanci neproměnil Aleš Krč. V poločase jsme si museli připomenout, že proti takovému houževnatému soupeři a na těžkém terénu musíme do toho dát víc nasazení, pohybu, agresivity a z tohoto pohledu byl druhý poločas v pořádku. Měli jsme víc ze hry a chyběl tomu jen gól. Těžko jsme se ale dostávali do šancí a některé situace přehrávali, na místo většího počtu střel. Tu největší měl asi střídající Kasal, který prošel až před brankáře domácích, ale vysoko přestřelil. V závěru se po naší chybě dostali do velké šance i domácí, ale Uvízl nás podržel. Dnes musíme bod brát s pokorou, protože jsme měli velké problémy s terénem i houževnatým soupeřem.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. David [-] , R. Holík [-] , M. Pavelka [-] , M. Vrága [-] - D. Sklenář [-] (86. J. Michalec [-] ) , M. Mančík [-] (57. V. Gettler [-] ) , M. Pochylý [-] (78. L. Nevařil [-] ) , B. Šálek [-] - F. Hruboš [-] , V. Dolina [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] (15. D. Dostál [-] ) , L. Koutek [-] , F. Markovič [-] , P. Rajnoha [-] - R. Vasiljev [-] , P. Jeřábek [-] , J. Ambrozek [-] , R. Juřátek [-] , T. Nuc [-] (70. P. Kasal [-] ) - A. Krč [-]

ŽK: 56. M. Mančík , 75. V. Dolina , 79. M. David - 25. F. Markovič .
Hráči zápasu: T. Uvízl .
Počet diváků: 349. Rozhodčí: Hlubinka Jakub - HÁJEK Robert, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.